Recruitment & sales

Haal jij nieuwe professionals of opdrachten binnen?

#recruitment #sales #corporate

hugo_header_facility

DPA verbindt professionals met de wereld van werk. Via tijdelijke opdrachten voor aansprekende organisaties. Daar slagen we in omdat we investeren in de beste recruiters en salesconsultants. Van starter tot senior. Ben jij relationeel sterk en wil je snel grote stappen maken in je loopbaan? DPA Professionals biedt je volop kansen. Aan jou om ze te pakken.

Junior recruiters – vastbijten en ontwikkelen

Kom je net van het hbo of wo? Dan start je als junior recruiter. Je bijt je helemaal vast in een specialisme, zoals finance, supply chain, sustainability of procurement. En je werkt met een inspirerend team vanuit de locatie van de betreffende unit. Wij zorgen ervoor dat je goed opgeleid en begeleid wordt, zodat je je snel ontwikkelt. Je hebt veel contacten en bouwt daarin continu aan je commerciële kwaliteiten en gesprekstechnieken.

Senior recruiters – werkgeverspropositie verzilveren

Ben je een ervaren recruiter, dan ben je volledig verantwoordelijk voor de arbeidsmarktbenadering binnen jouw unit. Met onze werkgeverspropositie heb je een sterke boodschap naar de professionals. Die verzilver je met een zelf ontwikkelde en goed doordachte arbeidsmarktstrategie. Je hebt daarin veel vrijheid en werkt samen met een vakgedreven en succesvol team.

Business (line) managers – opdrachtgevers vinden en binden

Zit jouw grootste drive in het vinden en binden van opdrachtgevers? We hebben vaak vacatures voor business managers en business line managers. Functies, waarin je commerciële verantwoordelijkheid draagt en bouwt aan een mooie portefeuille opdrachtgevers en opdrachten. Tegelijk ben je ook betrokken bij de werving en aanname van professionals voor je specialistische business unit, en – vooral als business manager – de plaatsing van professionals. Dat maakt je werk veelzijdig en geeft je veel invloed op het succes van je unit.

Resultaatgericht met een persoonlijke touch

Als ondernemende persoonlijkheid voel je je snel thuis bij DPA Professionals. Je werkt op basis van outputdoelen en krijgt veel vrijheid in hoe je het aanpakt. Zelf heb je voor de business unit relevante inhoudelijke kennis en een commercieel netwerk of ervaring in arbeidsbemiddeling. Als junior bouw je deze kennis en ervaring snel op. Wat je ook zeker aanspreekt is dat we resultaatgerichtheid weten te combineren met een sterke persoonlijke touch.

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen recruitment & sales. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven