Finance & control bij de overheid

Uitdagende opdrachten in de hele publieke sector

#publicfinance #groeien #impact

lachende_mensen_header

Nergens is de noodzaak van financiële verantwoording zo sterk als in de publieke sector. Wil jij in deze omgeving snel verder groeien? DPA Professionals is door de hele publieke sector goed vertegenwoordigd. En heeft dus veel interessante opdrachten voor jou – met de zekerheid van een vaste baan.

Financiële specialisten in de publieke sector

DPA is goed vertegenwoordigd in de publieke sector en dat biedt volop kansen. Onze professionals helpen ministeries, uitvoerende diensten, gemeentes en andere publieke instellingen om in control te zijn en te blijven. Uitdagend werk, alleen al door de dynamiek van maatschappelijke ontwikkelingen. Belangrijk dus dat onze professionals hun kennis en competenties actueel houden én hun softskills ontwikkelen. En dat is precies waar het bij ons om draait.

Amal

Business manager

Finance & control

Vergroot je impact

Wij zorgen voor de beste matches tussen jou en de financiële functies van onze opdrachtgevers. Ons grote netwerk in de publieke sector biedt hiertoe alle mogelijkheden. Op meerdere niveaus: dat van trainee, professional, specialist en consultant. Zowel deze professionals als onze opdrachtgevers brengen wij verder. Hiertoe ondersteunt DPA in doorlopend leren met training, coaching en intensieve begeleiding door middel van duidelijke carrièrepaden in combinatie met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit biedt jou het perspectief van een ambitieuze finance & analytics community waar je je impact vergroot en flinke loopbaanstappen maakt.

Betrokken, ondernemend en leergierig

Werken als financial bij DPA staat voor uitdaging, professionele en persoonlijke ontwikkeling en plezier. Je komt in een inspirerende omgeving die je uitdaagt om je over de nieuwste vraagstukken te buigen en waarde toe te voegen. Niet zomaar ergens, maar bij de top van de publieke sector. Met de ruggensteun van je DPA team van ondernemende en leergierige financials. Professionals die klanten verder brengen en het vak van nieuwe impulsen voorzien. Die iets achterlaten waarop verder gebouwd kan worden. Deel jij deze ambitie om verschil te maken en te groeien? Dan heeft DPA jou veel te bieden.

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen finance & control. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Talentpool

Stel je vraag aan Amal

Business manager Stuur een bericht