Vacatures

Wil jij werken aan mooie opdrachten bij toonaangevende organisaties? Bij DPA krijg je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Bekijk hier al onze vacatures in uiteenlopende vakgebieden.

102 vacatures

De nieuwe vacatures worden opgehaald.

Medior KYC analist

Please note that the Dutch language on professional level, both written and verbal, is mandatory for this position. Jouw eerste stappen in de KYC-wereld zijn gezet en je bent klaar om de diepgang op te zoeken. Zoek niet verder...

Developer detachering

Bij DPA hebben we een uitdagende mogelijkheid voor een getalenteerde en enthousiaste Developer om ons team te versterken. Met de zekerheid van een dienstverband en de variatie van detachering. Speel jij als Developer graag een...

Reageer alleen vandaag nog

Oracle APEX developer

Als APEX ontwikkelaar weet jij alles van de Oracle database, maar ben je ook geïnteresseerd in de nieuwste technologieën. Ja? Mooi, lees dan snel verder.

Reageer alleen vandaag nog

Interim Legal Counsel

Klaar om jouw juridische carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek de uitdagingen en groeikansen die voor je liggen als Interim Legal Counsel. Ben jij na enkele jaren ervaring in de advocatuur of het bedrijfsleven toe aan...

Cloud beheerder

Het klantenspel en de techniek: daartussen beweeg jij je als Cloud beheerder bij DPA. En daar haal je veel voldoening uit. Jij denkt in oplossingen, beheert en adviseert rondom de Cloud.

Business Manager Recht & Ruimte

Recht & Ruimte is de snelst groeiende unit binnen DPA Legal. Als  Business Manager heb je een veelzijdige rol in het uitbouwen van bestaande opdrachtgevers. Je bemiddelt mooie mooie opdrachten voor onze professionals bij onze...

Recruiter Banking & Insurance

Wil je werken in een People organisatie waar je dagdagelijks contact hebt met mensen? Als recruiter maak jij het verschil! Je zorgt voor een effectieve en betrokken candidate experience.

Recruiter Legal

Als recruiter Legal ben je verantwoordelijk voor de werving & selectie van kandidaten met een juridische achtergrond in het bedrijfsleven. Je bent ook bewust bezig met de strategische kant van recruitment. Wat zijn de trends...

Business Manager IT

Heb jij affiniteit met IT en krijg jij energie van het uitbouwen van bestaande opdrachtgevers?

Talent Manager Recht & Ruimte

Recht & Ruimte is de snelst groeiende unit binnen DPA Legal. Als Talent Manager heb je een veelzijdige rol in het binden & boeien van onze Legal professionals welke mooie opdrachten vervullen bij onze klanten zoals gemeenten,...

Letselschadebehandelaar | Verantwoordelijkheid nemen

Wil jij slachtoffers van letselschade zo goed mogelijk helpen met de afwerking van een voor hun impactvolle gebeurtenis? Kan jij jouw competenties daar goed voor inzetten zoals een luisterend oor en doortastendheid? En kan jij...

Demand -en S&OP Coordinator

Ben jij in staat om als drijvende kracht achter het S&OP proces te staan? Heb je daarnaast een stevige persoonlijkheid en tevens affiniteit met FMCG? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Voor onze relatie Koninklijke Peijnenburg,...

Allround Medewerker APG

Ben je een inwoner van de prachtige regio Limburg en ben je op zoek naar een carrièrekans in de wereld van pensioenen?

Facilitair Inkoop Adviseur ROC Amsterdam

Faciliair Inkoop Adviseur die het verschil wil maken binnen de publieke sector? Dan heeft DPA de uitgelezen kans voor jou! Bij DPA Professionals kun je als gedreven en resultaatgerichte Facilitair Inkoop Adviseur aan de slag...