Vliegende start van je carrière bij bank of verzekeraar

Heb jij onlangs je HBO of WO opleiding afgerond? En wil je een loopbaan in het bank- en verzekeringswezen? Dan is het Traineeship financiële dienstverlening iets voor jou! Iedere maand start DPA met een traineeship waarbij je je snel ontwikkelt van ambitieuze starter tot volwaardig professional. Je volgt vakinhoudelijke en competentiegerichte trainingen, je behaalt WFT diploma’s en je doet ervaring op bij verschillende banken, verzekeraars of pensioenfondsen. Uiteraard in dienst bij en onder persoonlijke begeleiding van DPA. Een vliegende start van jouw carrière dus!

Waarom het Traineeship bij DPA?

  • Afwisselende projecten bij gerenommeerde banken en verzekeraars.
  • Een onbeperkt opleidingsbudget om je op persoonlijk en op professioneel vlak te ontwikkelen.
  • Snel vakvolwassen worden door WFT certificeringen, competentieontwikkeling en relevante werkervaring.
  • Intensieve persoonlijke begeleiding en coaching.
  • Een leaseauto en een NS businesscard waarmee je het land door crosst.
  • Tijd voor ontspanning met teamuitjes en goede feesten van DPA

Kortom: enorme professionele en persoonlijke ontwikkeling, waardoor je in twee jaar doorgroeit van starter naar professional.

Wat houdt het in?

Als trainee financiële dienstverlening ontdek je de veelzijdige, boeiende en vooral dynamische wereld van de banken en verzekeraars. Een wereld die continu verandert en jonge enthousiaste mensen nodig heeft om de toekomst aan te kunnen. De eerste weken krijg je als trainee diverse trainingen om je op persoonlijk en professioneel vlak klaar te stomen voor de financiële dienstverlening. Hierna zal je geplaatst gaan worden bij verschillende banken en/of verzekeraars. Zo kijk je in de keuken bij verschillende organisaties en ga je jezelf specialiseren. Dit kan variëren van hypotheken, tot pensioenen tot schadeverzekeringen.

Ontwikkelmogelijkheden

We werken met een onbeperkt opleidingsbudget waarbij bijvoorbeeld alle WFT’s, cursussen als Lean en Scrum en cursussen op persoonlijk vlak vergoed worden. In je eerste week doe je meteen examen voor WFT Basis. Samen met jouw fieldmanager bespreek je, aan de hand van jouw persoonlijke ontwikkelplan, je doelen voor het eerste jaar en kijk je welke trainingen en cursussen voor jou interessant zijn om te doen.

Tijdens je opdrachten

Na de eerste twee weken ga je werken bij een van onze opdrachtgevers. De ene keer is dat bij een bank op een functie als klantadviseur, de andere keer bij een verzekeraar als schadebehandelaar of bij een pensioenfonds als pensioenspecialist. Ondertussen blijf je opleidingen volgen, en houd je contact met je DPA-thuisbasis, je fieldmanager en je medetrainees. Regelmatig komt je DPA-fieldmanager langs om te bespreken hoe het met je gaat en voor welke aandachtspunten jij welke begeleiding wenst. Daarnaast neem je deel aan de DPA-kennisavonden en -feestjes.

Samen met DPA

Flexibiliteit en lerend vermogen zijn belangrijke sleutels tot succes voor bedrijven én professionals. Daarom zetten we bij DPA zwaar in op de twee-eenheid werken en leren. Onze oorsprong ligt in detachering: gespecialiseerde professionals ‘uitlenen’ aan opdrachtgevers. Voor ons is dit onlosmakelijk verbonden met het ontwikkelen van kennis en kunde. Juist ook van jonge talenten. Want die zorgen voor een frisse blik, nieuwe energie en extra impulsen aan de klantgerichtheid. Herken je je in deze visie? Dan kun je bij ons aan de slag!

Iets voor jou?

Heb je net je HBO of WO opleiding afgerond en spreekt het traineeship je aan? Dan kan je jezelf aanmelden door te solliciteren of door contact op te nemen met een van onze recruiters. Je persoonlijkheid is bij het traineeship belangrijker dan vakkennis. ‘We kijken naar wie je bent, niet naar wat je kan. Want als je net begint, is werkervaring vaak minimaal.’ Met een assessment en twee gesprekken wordt gekeken of het bij je past.

Neem contact op met Zoé

Recruiter Stuur een bericht