DPA banking & insurance professional Zina

DPA Traineeships

Investeren in jou is investeren in de toekomst

DPA heeft een helder toekomstbeeld. Als talentgericht ontwikkelbedrijf stellen we jou in staat je grenzen te verleggen. Om je beste zelf te zijn in een omgeving die continu in beweging is. Leer je talenten kennen, leer jezelf daarop uit te dagen en ontwikkel deze talenten met één van onze Traineeships.

De voordelen van onze traineeships

Afwisselende opdrachten bij top-500 bedrijven

Ontwikkel je vakkennis en competenties in recordtempo, leer in korte tijd uiteenlopende bedrijfsculturen kennen en bouw aan je cv!

Je eigen opleidingsbudget

Een eigen budget voor vakinhoudelijke trainingen, cursussen en opleidingen en via de DPA Academy volg je trainingen in persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Zo werk je continu aan jezelf.

Persoonlijke coaching

Met een eigen talentmanager haal je het maximale uit je opdracht en je ontwikkeling. Door regelmatig in te checken krijg je altijd de juiste begeleiding.

NS Businesscard of leaseauto

De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Daarom bieden we je altijd een NS Businesscard of heb je de keus om een leaseauto te rijden!

Ontdek je kracht

Je bent (bijna) afgestudeerd en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Echter je weet nog niet precies wat er écht bij je past of wat voor organisatie je het leukst vindt. Dan zijn onze traineeships perfect voor jou!

Endeavour   DPA Employer branding Zina V01.00 00 20 21.Still003

Traineeship Banking & Insurance

Je bent klaar om je carrière vorm te geven. Maar weet niet precies welke richting je écht het leukst vindt. Dan is dit traineeship perfect voor jou. Je neemt een kijkje bij verschillende banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Je volgt vak- en competentiegerichte trainingen, behaalt WFT diploma’s en doet ervaring op in verschillende rollen. Dit doe je onder persoonlijke begeleiding van ervaren talentmanagers. De perfecte kickstart van jouw carrière!

Ontdek meer over dit traineeship
Een traineeship bij DPA?

Onze recruiters vertellen je er graag meer over.

De voordelen van onze stages

Ultieme leerplek

We moedigen je aan om mee te denken en stimuleren je impact te maken op de organisatie, maar ook op je carrièreontwikkeling.

Ontdek je kracht

Een stage bij DPA betekent een snelle groei doormaken en ontdekken wat bij jou past. De trainingen van onze DPA Academy helpen je hierbij.

Fun & Game

Naast vakinhoudelijke evenementen organiseren we ook veel leuke activiteiten zoals een padel toernooi, het jaarlijkse feest en nog veel meer.

Extra kansen

Zie je een kans voor jezelf en voor DPA? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Net als in de topsport staan er altijd mensen klaar om je te helpen.

De wereld van Recruitment ontdekken?

DPA biedt je de kans om te ontdekken waar je graag naartoe wilt in je loopbaan.

dpa corporate recruiter esther van petegem

Esther

Corporate recruiter Bel of WhatsApp: +31 629028253