DPA Professionals Banking Insurance traineeship financiele dienstverlening

Traineeship financiële dienstverlening bij DPA

  • Werk aan afwisselende opdrachten bij banken en verzekeraars
  • Ontvang onbeperkt opleidingsbudget voor jouw ontwikkeling
  • Krijg intensieve begeleiding en coaching zowel fysiek als digitaal
  • Reis met een NS businesscard én optioneel een leaseauto

Heb jij onlangs je HBO of WO opleiding afgerond? En wil je een loopbaan in het bank- en verzekeringswezen? Dan is het Traineeship financiële dienstverlening iets voor jou! Iedere maand start DPA met een traineeship waarbij je je snel ontwikkelt van ambitieuze starter tot volwaardig professional. Je volgt vakinhoudelijke en competentiegerichte trainingen, je behaalt WFT diploma’s en je doet ervaring op bij verschillende banken, verzekeraars of pensioenfondsen. Uiteraard in dienst bij en onder persoonlijke begeleiding van DPA. Een vliegende start van jouw carrière dus!

DPA-Professionals-Banking-Insurance-Shannon-Jansen

Meer weten? Vraag het Shannon

Recruiter banking & insurance
Bel Shannon +31654995980

Een traineeship bij een bank, verzekering of pensioenfonds

Wat houdt het in?

Als trainee financiële dienstverlening ontdek je de dynamische wereld van de banken en verzekeraars. De eerste weken krijg je als trainee diverse trainingen om je op persoonlijk en professioneel vlak klaar te stomen voor de financiële dienstverlening. Hierna zal je geplaatst gaan worden bij verschillende banken en/of verzekeraars. Zo kijk je in de keuken bij verschillende organisaties en ga je jezelf specialiseren. Dit varieert van hypotheken en pensioenen tot schadeverzekeringen.

Bekijk de traineeship vacature

Tijdens je opdrachten

Na twee weken ga je werken bij een van onze opdrachtgevers. De ene keer is dat als klantadviseur bij een bank, de andere keer bijvoorbeeld als schadebehandelaar bij een verzekeraar. Voor nu werk je daar niet fysiek maar digitaal. Ondertussen blijf je opleidingen volgen, en houd je contact met je DPA-thuisbasis en je medetrainees. Regelmatig belt je talentmanager je op om te bespreken hoe het met je gaat en waar je begeleiding wenst. Daarnaast neem je deel aan DPA-kennisavonden en - wanneer het weer mag - feestjes!

Ontwikkelmogelijkheden

We werken met een onbeperkt opleidingsbudget waarbij bijvoorbeeld alle WFT’s, cursussen als Lean en Scrum en cursussen op persoonlijk vlak vergoed worden. In je eerste week doe je meteen examen voor WFT Basis. Samen met jouw talentmanager bespreek je, aan de hand van jouw persoonlijke ontwikkelplan, je doelen voor het eerste jaar en kijk je welke trainingen en cursussen voor jou interessant zijn om te doen.

Ontdek meer in deze video

Thumb banking Insurance traineeship

Als trainee aan de slag bij...

Wij hebben een groot aantal opdrachtgevers in de financiële sector. Werk je het ene moment bij een bank, het andere moment bij een startup of verzekeraar. Of je specialiseert je juist verder in één richting: zoals letselschadebehandelaar, pensioenspecialist of hypotheekacceptant.

DPA Professionals banking insurance werken bij banken

Banken

De wereld van banken is volop in beweging. Dat maakt werken in deze sector verrassend leuk. Nieuwe spelers betreden traditionele markten. Bieden bijvoorbeeld crowdfunding of private equity voor zakelijke financiering. Meer IT zorgt voor meer efficiëntie en nieuwe diensten – denk aan Tikkie van ABN Amro. En er moet ook nog meer aandacht zijn voor sustainability. Het zijn ontwikkelingen met grote gevolgen voor de personeelsbehoefte in de financiële sector. Er is een grote vraag naar ondernemende mensen die de skills van nu meebrengen. Dat biedt jou volop kansen en wij helpen je graag om die maximaal te benutten.

Goed om te weten over het traineeship

Via DPA werk je bij de mooiste merken

DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-Nationale-Nederlanden
DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-ING
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-achmea
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-asr
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-abn-amro
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-aegon
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-de-volksbank
DPA-Professionals-Banking-Insurance-professionals-werken-bij-PGB-Pensioenfonds
DPA-Professionals-Banking-Insurance-professionals-werken-bij-Hof-Hoorneman
Meer weten over het traineeship?

We vertellen je er graag meer over

DPA-Professionals-banking-en-insurance-recruiter-Shannon-Jansen

Shannon

Recruiter banking & insurance Bel of WhatsApp: +31654995980