Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij DPA Professionals

#solliciteren #job #procedures

Blog header 7

Wil je aan de slag voor DPA Professionals? We maken graag kennis met je. Stuur ons je cv en je motivatie. Dan starten wij de sollicitatieprocedure.

Vacature of open sollicitatie

Hebben we een vacature die je aanspreekt? Dan kun je direct reageren via het sollicitatieformulier of bellen met de contactpersoon. Je kunt ook een open sollicitatie sturen. In beide gevallen ontvangen we graag je cv en je motivatie waarom jij de geschikte persoon bent voor de opdracht en voor DPA Professionals.

 

Ontdek onze vacatures hier

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Als je binnen het profiel van een vacature past, neemt een recruiter van het betreffende specialisme contact met je op. Daarna krijg je een uitnodiging voor een selectiegesprek. We bespreken je werkervaring, motivatie, wensen en wat DPA Professionals voor jou kan betekenen. Daarna gaan we dieper in op de functie die je mogelijk gaat vervullen.

Zien we samen mogelijkheden, dan volgen er één of twee vervolggesprekken – afhankelijk van de functie. Als je bij ons in dienst komt, bespreken we dan ook de arbeidsvoorwaarden van DPA Professionals. Vervolgens stellen we je voor bij de opdrachtgever. Daar heb je nog één of meerdere gesprekken.

De sollicitatieprocedure bij DPA Professionals:

  1. Jij stuurt je cv en motivatie
  2. Een recruiter van een specifiek specialisme neemt contact met je op
  3. In een selectiegesprek maak je kennis met DPA Professionals – en wij met jou
  4. Je krijgt een of twee vervolggesprekken
  5. We introduceren je bij je eerste opdrachtgever

Ontdek onze vacatures hier

Stel je vraag aan Octavie

Corporate recruitment manager Stuur een bericht