dpa professionals procurement associates

Word jij associate bij DPA Procurement?

 • Voorrang bij opdrachten
 • Financieel voordeel
 • Jezelf ontwikkelen
 • Sociaal contact

Je bent ervaren in het inkoopvak, hecht waarde aan je vrijheid en bent vol ambitie. Toch mis je nog iets: je wilt als zelfstandige ook graag deel uitmaken van een sterk team. Met de mooiste opdrachten. Wij begrijpen dat en nodigen je graag uit om je bij ons aan te sluiten als associate. Geïnteresseerd in wat we voor elkaar kunnen betekenen? Lees hieronder meer!

DPA-professionals-supply-chain-en-logistics-directeur-Onno-van-Capelleveen

Meer weten? Vraag het aan Onno

Directeur
Bel of WhatsApp: +31653475523

Vakinhoudelijk en commercieel aantrekkelijk

Als associate blijf je zelfstandig, maar maak je wel onderdeel uit van ons team. Met sociale contacten, vakinhoudelijke ontwikkeling, collegiaal overleg en leuke events. Commercieel maken we het ook aantrekkelijk. Je krijgt voorrang bij opdrachten en we bieden je op opdrachten een gunstiger tarief dan ‘gewone’ zzp’ers. Daarnaast belonen we het aanbrengen van opdrachten met stevige commissies. Wat we van jou vragen is een moderne visie op het inkoopvak, een bewezen trackrecord én de gedrevenheid om met ons het inkoopvak naar een nog hoger niveau te brengen.

Ons DNA: "Wij geloven dat wij onze klanten kunnen helpen om blijvend te excelleren. Door met plezier vanuit businessfocus te werken. En daardoor tastbare inkoopresultaten te leveren, die bijdragen aan de doelstellingen en prestaties van onze opdrachtgevers."

Ons aanbod in hoofdlijnen

Als associate ga je met ons een franchisecontract aan. Als franchisenemer betaal je een franchisefee, die wordt berekend als percentage over je omzet. In ruil voor deze franchisevergoeding krijg je toegang tot het totale pakket van diensten, die ruwweg bestaat uit:

Voorrang bij opdrachten en dus meer kans op werk

 • Als associate krijg je nieuwe aanvragen als eerste voorgelegd. Alleen wanneer associates deze aanvragen niet kunnen invullen, plaatsen we vaste mensen of ‘normale’ zzp’ers.
 • Met ons grote netwerk en onze salesmensen in vijf businesslines is er een groot en divers aanbod van opdrachten voor jou.

Financieel voordeel

 • Wij rekenen over jouw opdrachten een lagere commerciële marge, zodat jij meer overhoudt.
 • Je ontvangt een percentage van de omzet op opdrachten die je inbrengt en wij met één van je collega’s kunnen invullen. Maar ook voor de inbreng van werving & selectie opdrachten of opleidingsmogelijkheden verdien je commissie. Als je je eigen netwerk goed inzet en commercieel alert bent, kan het zelfs voorkomen dat je per saldo meer commissie ontvangt dan je aan franchise fee betaalt.

Continu ontwikkelen

 • Je kunt bij InkoopAcademie opleidingen volgen tegen een sterk gereduceerd tarief.
 • We verzorgen drie inhoudelijke workshops per jaar.
 • Je kunt sparren met andere associates (live en online).
 • Een van de directieleden van onze specialisatie procurement van DPA (met meer dan 20 jaar inkoopervaring) treedt op als jouw coach. Jullie hebben geregeld contact en bespreken opdrachten en invulling in de vorm van coaching/intervisie.

Sociaal contact

 • Ongeveer een keer per maand ontmoet je je collega-associates. In een van de genoemde workshops, of een reguliere bijeenkomst waar we onderwerpen uitdiepen en kennis delen. Altijd gevolgd door een gezellige borrel en diner.
 • We bieden ook diverse leuke social events waaraan je kunt deelnemen. Zoals borrels, een motortour, een jaarlijks event voor associates met partners, een nieuwjaarsdiner, een avond gezellig de kroegen langs en een familiebarbecue.

Meer weten?
Procurement