dpa professionals werken als compliance risk professional

Ons KYC / CDD Traineeship

  • Intensief opleidingsprogramma voor snelle groei en ontwikkeling
  • Continu persoonlijke begeleiding en coaching
  • Snel relevante werkervaring opdoen bij toonaangevende banken
  • Een NS-Business Card en een boven marktconform salaris!

Heb jij onlangs je HBO- of WO-opleiding afgerond en wil jij jouw carrière binnen het vakgebied KYC een kickstart geven? Dan is ons Young Talent Program KYC iets voor jou! Wij bieden een uniek traineeship waarin jij je in één jaar ontwikkelt van ambitieuze starter tot volwaardig CDD/KYC-analist. Je start op opdracht bij één van onze bancaire opdrachtgevers en volgt een uitgebreid ontwikkelprogramma. Je leert in korte tijd het KYC-werkveld kennen met inhoudelijke opleidingen, volgt competentiegerichte trainingen en doet waardevolle ervaring op bij verscheidene opdrachtgevers. Een vliegende start van jouw carrière dus!

DPA Professionals recruiter kyomi cirkel

Meer weten? Vraag het aan Kyomi

Recruiter
Bel of WhatsApp: +31682543585

De voordelen van ons KYC traineeship

Ontwikkelen

In het Young Talent Program volg je een uitgebreid ontwikkelprogramma om je op te leiden tot volwaardig CDD/KYC analist. Het programma is samengesteld met inhoudelijke opleidingen van gerenommeerde partners uit de DPA KYC Academy en competentiegerichte trainingen om jouw soft skills te ontwikkelen. Meer informatie over de inhoud van het programma vind je hieronder.

Bekijk nu de vacature en solliciteer

Begeleiding

Er staat een gevarieerd team klaar om jou tijdens het Young Talent Program te begeleiden. Jouw fieldmanager bij DPA is je persoonlijke aanspreekpunt en begeleidt jou gedurende je loopbaan bij DPA. Heb je vragen over je werkzaamheden of wil je sparren over een uitdagend dossier? Dan kun je terecht bij jouw buddy. Als laatste helpen trainers en learning specialisten jou in je ontwikkeling.

Ervaring opdoen

Je ontdekt de dynamische wereld van KYC en CDD en doet ervaring op bij toonaangevende opdrachtgevers. Tussentijds houd je nauw contact met de DPA-thuisbasis en je je medetrainees. Je leert in korte tijd de uiteenlopende werkzaamheden binnen het vakgebied kennen en bouwt aan een relevant netwerk.

Dit kun je verwachten van het traject

Kick-off

Je maakt kennis met elkaar.

Je leert je medetrainees en DPA beter kennen en krijgt een indruk van wat je het aankomende jaar kunt verwachten.

Je eerste échte werkdag en training

Je maakt kennis met je werkplek en organisatie.

Je gaat aan het werk bij je opdrachtgever en leert het vakgebied kennen. Je start met de wft basis en leergang bestrijding witwassen en terrorismefinanciering.

Succes op de werkvloer

Je blijft je kennis verder verdiepen.

De basis is gelegd en in dit blok verdiep je jouw basiskennis. Naast vakinhoudelijke trainingen als internet rechercheren en interviewtechnieken ga je aan de slag met jouw persoonlijke vaardigheden en is er vooral ook veel tijd voor fun!

De diepte in

Jij wordt de expert!

Je specialiseert je op verschillende deelgebieden in het KYC-vakgebied zoals jaarrekeningen, risicovolle rechtsvormen en tax planning. Daarnaast ga je aan de slag met het zo effectief mogelijk inrichten van jouw werkzaamheden.

Keuzeblok en toekomst

Je bent klaar om verder te groeien.

Het laatste kwartaal richt zich op jouw volgende stap. Er is ruimte voor persoonlijke invulling en je maakt keuzes voor jouw toekomst. Samen kijken we naar passende opleidingsmodelijkheden.

Waarom kiezen andere KYC analisten voor DPA?

Goed om te weten over het traineeship

Via DPA werk je bij de mooiste merken

DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-ING
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-asr
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-abn-amro
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-aegon
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-de-volksbank
Meer weten over het traineeship?

We vertellen je er graag meer over