Your Professionals zet in op verdere groei binnen DPA Group

Blog 07 maart 2017 2 min. lezen
blog_header_5.png

DPA heeft overeenstemming bereikt over de overname van een meerderheidsbelang in Your Professionals. Deze onderneming bemiddelt professionals voor permanente en interim-functies in de vakgebieden finance, IT, techniek, engineering en woningcorporaties. “Het is een enthousiaste en ambitieuze club,” zegt Eric Winter, CEO van DPA. “Net als DPA zijn ze sterk gecommitteerd aan de specialismen waar ze zich op richten. Ook is er een goede culturele fit. De komende maanden onderzoeken we samen hoe we synergievoordelen kunnen bereiken door samenwerking met de andere DPA business units. Zo kunnen we onze positie in meerdere strategische markten verder versterken.”

"Het is een enthousiaste en ambitieuze club. Net als DPA zijn ze sterk gecommitteerd aan de specialismen waar ze zich op richten."

- Eric Winter, CEO DPA Group N.V. 

Perfecte timing

Your Professionals-oprichter Jan Hessing is eveneens positief over het samengaan: “De timing is perfect. Your Professionals is de laatste jaren exponentieel gegroeid. Daardoor hebben we nu ruim 100 professionals aan het werk bij opdrachtgevers. Vanuit deze sterke uitgangspositie willen we weloverwogen onze volgende groeifase inzetten. Het is prettig om hiertoe te kunnen steunen op de ervaring en inzichten van het DPA-management. Een ander voordeel is dat we via het landelijke netwerk van DPA eerder in aanmerking komen voor raamovereenkomsten en aanbestedingen. Daarnaast kunnen we opleidingsmogelijkheden delen, evenals best practices in de operaties en backoffice-ondersteuning. DPA heeft dit uitstekend op orde met een bedrijfsbreed ingevoerd Carerix-platform, een geavanceerd managementinformatiesysteem en DPA Academy.”

"De timing is perfect. Your Professionals is de laatste jaren exponentieel gegroeid. Daardoor hebben we nu ruim 100 professionals aan het werk bij opdrachtgevers."

- Jan Hessing, Partner Your Professionals

Over Your Professionals

Your Professionals is in 2007 opgericht en gevestigd in Almere. Vorig jaar werd het bedrijf genomineerd voor een FD Gazelle Award voor snelst groeiende ondernemingen. Er werken 125 mensen en de jaaromzet is ruim 7 miljoen euro. Binnen DPA Group blijft Your Professionals onder dezelfde naam actief. Meer informatie is beschikbaar via www.yourprofessionals.nl.

Over DPA

DPA Group richt zich op hoogwaardig advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en ontwikkeling van kennis en kunde. DPA biedt oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. DPA is genoteerd aan de Euronext Amsterdam.