Waarom kiezen voor de online marketing professionals van DPA?

#onlinemarketing #professionals #groeien

Blog 26 november 2018 10 min. lezen
Ontwerp zonder titel-11.png (1)

Handelsplatform Jarola zocht tijdelijke versterking van het marketingteam en huurde een online marketeer in via DPA Professionals. Hoe is deze samenwerking verlopen? En wat zijn de concreet behaalde resultaten? Jeffry Plaggenmarsch, marketingmanager bij Jarola, vertelt over zijn ervaringen.

Hoe kwam je terecht bij DPA Professionals?

"Door het vertrek van een collega die vanwege haar lange reistijd naar een werkgever in de buurt overstapte, hadden wij plotseling onderbezetting op het gebied van online marketing. We hadden op korte termijn ondersteuning nodig en zochten naar een oplossing. Deze bood DPA: een professional met de nodige kennis én ervaring die snel kon starten!"

Hoe verloopt de samenwerking tussen de online marketeer van DPA en Jarola?

"Laurien ten Hove, de professional die bij ons aan de slag ging, was al snel onderdeel van ons hechte team. In eerste instantie bestond haar functie uit het bijhouden en onderhouden van de oorspronkelijke online marketing taken. Maar Laurien signaleerde ook proactief kansen en trends en uiteindelijk heeft zij ons ook geholpen met het verder uitwerken en professionaliseren van onze online marketing strategie."

Zou je in de toekomst weer kiezen voor DPA?

"Wij zijn heel blij dat wij op zo’n korte termijn een kwalitatief goede, online marketeer hebben kunnen inhuren. Het proces van kennismaken tot daadwerkelijk aan de slag gaan op onze werkvloer verliep ontzettend snel, effectief en soepel. Laurien beschikte over de gewenste kennis en capaciteit. Zij heeft ons écht uit de brand geholpen. Wij zouden, mocht het nodig zijn, in de toekomst zeker opnieuw een online marketeer inhuren via DPA!"

Voordelen van het inhuren van een online marketeer via DPA

Zoals je kunt lezen in het interview met Jeffry zijn er genoeg voordelen om een online marketeer via DPA Professionals in te huren. Zo biedt DPA tijdelijke versterking als je vervanging nodig hebt van een van je medewerkers of kennis wilt binnenhalen voor een bepaald marketingplan. Maar ook voor vaste vacatures vinden wij altijd dé perfecte match. De voordelen van het inhuren van een professional zijn groot:

  • Geen onverwachte bedrijfskosten
  • Jouw bedrijf haalt up-to-date kennis en ervaring in huis
  • Professionals die écht onderdeel zijn van je team
  • Snelle 'onboarding'

Ben jij benieuwd wat een online marketing professional voor jouw bedrijf kan betekenen?

 

Ik wil meer informatie

of ik heb direct professionals nodig

Neem contact op met Sebastian

Business unit manager Stuur een bericht