@ KPN Consulting en IT winnen raamovereenkomst Nationaal Archief, Onderwijsraad en Raad voor Cultuur

Case 19 januari 2017 1 min. lezen
Supply chain hero image

DPA IT is samen met KPN Consulting geselecteerd als een vier partijen aan wie de EA Raamovereenkomst is gegund voor het leveren van tijdelijke ICT-medewerkers aan het Nationaal Archief, de Onderwijsraad en de Raad voor Cultuur. Met deze aanbesteding beogen de deelnemende diensten hun behoefte aan tijdelijke ICT-medewerkers in te vullen voor specialismen zoals informatieanalyse, projectmanagement, informatiearchitectuur, technisch ontwerp, applicatieontwikkeling, netwerkbeheer en serverbeheer. De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar.

Vakinhoudelijke kennis en kunde

“Wij zijn erg blij met de keuze van het Nationaal Archief, de Onderwijsraad en de Raad voor Cultuur, en zullen alles doen wat in ons vermogen ligt om deze langetermijnsamenwerking tot een succes te maken’’, aldus Fred Kroon, directeur van DPA IT. Als kennispartner van KPN Consulting won zijn bedrijf recent ook aanbestedingen bij DUO Groningen en Shared Service Center-ICT (SSC-ICT). “Deze selecties zijn een goede graadmeter van de kwaliteit van onze ICT-professionals en hun vakinhoudelijk kennis en kunde, en van onze matchingsprocessen en ons landelijke netwerk.”

"We zijn erg trots op deze contracten. Naast de kwaliteit van onze mensen en hun vakinhoudelijk kennis en kunde weerspiegelen zij de kracht van onze selectie- en matchingsprocessen."

Over DPA IT

DPA IT richt zich op flexibele inzetbaarheid van IT-professionals en ontwikkeling van hun vakinhoudelijke kennis en competenties. In een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt, faciliteert DPA IT professionals die willen blijven groeien. Dit door hen in staat te stellen om aan passende opdrachten te werken én om hun kennis, kunde en certificeringen up-to-date te houden. DPA IT is onderdeel van de beursgenoteerde DPA Group. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl/it.

Neem contact op met Fred

Directeur Stuur een bericht