DPA Jupos Inshared klantcase
Case

InShared: Snel waarde toevoegen met goed geselecteerde rechtenstudenten

Anouk Oude Hergelink - Teamleider Personenschade bij InShared en voormalig letselschade advocaat - was op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde rechtenstudenten voor de nieuwe functie Schadesupport Medewerker. Zij beschrijft haar ervaring met JUPOS en vertelt hoe kennisdeling resulteert in een win-win voor jurist en opdrachtgever.

Lees verder 

"Wat is jouw rol bij InShared en wat inspireerde je om met JUPOS te werken?"

Sinds februari 2023 ben ik de teamleider van het letselteam bij InShared. Het is een heel gezellig, jong, dynamisch en collegiaal team met ruim 25 letselschadebehandelaren. Voor de nieuwe functie van schadesupport medewerker was ik op zoek naar enthousiaste studenten die onze letselschadebehandelaren kunnen helpen met ondersteunende werkzaamheden. Vanuit een vorige baan was ik bekend geworden met JUPOS en het leek mij leuk en handig ook een rechtenstudent aan het schadesupport team toe te voegen.

"Kun je uitleggen hoe de matchingprocedure verliep?"

Ik heb overleg gehad met JUPOS over de werkzaamheden en de eigenschappen die we in een nieuwe collega zochten. JUPOS heeft toen Jesse per mail voorgedragen. Tijdens de digitale kennismaking was er direct een klik en hij is kort daarna gestart. Er zaten slechts een paar dagen tussen mijn aanvraag voor een JUPO en dat Jesse was aangenomen.

Lees ook de JUPOS ervaring van Jesse
"Een groot voordeel is dat het goed geselecteerde en gemotiveerde rechtenstudenten zijn, waardoor ze affiniteit met de werkzaamheden hebben."

"Hoe moedigen JUPOS en InShared talentontwikkeling aan?"

InShared vindt het heel belangrijk dat er aandacht is voor talent en talentontwikkeling. In het kader van de samenwerking met JUPOS houdt dit bijvoorbeeld concreet in dat de JUPO aanwezig is bij teamdagen en inhoudelijke (juridische) workshops. Ook worden de werkzaamheden en taken steeds verder uitgebreid waardoor de JUPO zichzelf kan ontwikkelen binnen de functie. Dat is goed en leuk voor de JUPO én voor InShared, kortom: we all benefit!

"Wat zijn de voordelen voor InShared om met JUPOS te werken?"

Een groot voordeel is dat het goed geselecteerde en gemotiveerde rechtenstudenten zijn, waardoor ze affiniteit met de werkzaamheden hebben waar ze mee bezig zijn. Daarnaast is een belangrijk bijkomend voordeel dat er vaak snel een JUPO beschikbaar is en er snel gestart kan worden. Op het moment dat het nodig is, kan er daardoor gelukkig snel worden bijgesprongen.

Ook extra juridische capaciteit nodig?

Neem contact op met Veronic

DPA Professionals Juridisch JUPOS Veronic Sijstermans

Veronic

Business unit manager Bel of WhatsApp: +31653223277