Gemeente Almere kiest DPA als partner voor inhuur juristen

Blog 09 maart 2018 1 min. lezen
Header overheidsjuristen

De gemeente Almere heeft DPA aangesteld als partner voor de inhuur van juristen. De gemeente huurt regelmatig hoogopgeleide interim professionals in. Voorheen was dit inkooptraject decentraal belegd en werd de inhuur op verschillende manieren ingevuld. De gemeente Almere heeft besloten om dit voortaan centraal te coördineren. In dit kader is een raamovereenkomst afgesloten met DPA aangezien deze organisatie de gemeente in een breed palet aan juridische specialisten kan voorzien. Zoals bij het Europees aanbesteden van overheidsopdrachten gebruikelijk is, ging aan de contractering een zorgvuldige selectie vooraf.

“Wat zeker ook meetelt voor de gemeente, is onze integrale aanpak van de flexibele inzet van kennis en kunde. Hierin onderscheiden we ons door integriteit en vooruitstrevende omgang met de krapte in de arbeidsmarkt, naast doorwrochte wervings- en selectieprocessen.”

Continuïteit en kwaliteit

Door een raamovereenkomst met DPA af te sluiten, waarborgt de gemeente Almere de continuïteit en kwaliteit bij de invulling van haar behoefte aan flexibel inzetbare juristen. Het voorstel van DPA Recht & Ruimte behoorde tot de vijf beste inschrijvingen. Dit op basis van het gunningscriterium prijs-kwaliteitsverhouding. “Wat zeker ook meetelt voor de gemeente, is onze integrale aanpak van de flexibele inzet van kennis en kunde. Hierin onderscheiden we ons door integriteit en vooruitstrevende omgang met de krapte in de arbeidsmarkt, naast doorwrochte wervings- en selectieprocessen”, aldus Thom Bijsterbosch, Regiomanager DPA Recht & Ruimte.

Gemeente Almere

Almere is een stad en gemeente in de provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. De gemeente bestaat sinds 1976 en groeide de afgelopen 40 jaar uit tot de achtste stad van Nederland. In 2017 kreeg de gemeente er 2.852 mensen bij, een groei van 1,4 procent. Daarmee is Almere vijfde op de lijst van gemeenten met de grootste groei. Almere telt nu 203.766 inwoners. Meer informatie is te vinden op www.almere.nl.

Wil jij ook een mooie juridische opdracht doen bij de gemeente Almere? Stuur je cv naar overheidsjuristen@dpa.nl

Neem contact op met Chieneke

Account manager Stuur een bericht