@ DPA Supply Chain start nieuwe activiteiten: DPA Supply Chain Management en DPA Supply Chain Systems

Case 17 november 2016 2 min. lezen
dpa_academy_2.png

DPA Supply Chain gaat zich opsplitsen om meer focus op deelgebieden te kunnen aanbrengen. Hiertoe worden twee nieuwe activiteiten gestart: DPA Supply Chain Management en DPA Supply Chain Systems. “Samenwerking en innovatie in de keten krijgt steeds meer aandacht, mede door de vele voorbeelden van SCM-projecten die tot een beter bedrijfsresultaat leiden”, licht directeur Onno van Capelleveen toe. “Hier spelen we op in met continue ontwikkeling van de vakinhoudelijke kennis en soft skills van onze professionals. DPA Supply Chain voegt nu vooral waarde toe als carrièreversneller in de tweede loopbaanstap. Hierop voortbouwend gaan we ook ontwikkel- en groeimogelijkheden bieden aan meer ervaren professionals die voor een specifieke richting binnen het vakgebied kiezen.”

DPA Supply Chain Management: strategievorming en -realisatie

“Hoe meer focus, hoe beter”, benadrukt Van Capelleveen. “Steeds meer organisaties zien SCM als strategisch: een manier om klantwaarde te creëren en de concurrentiepositie te versterken. Ze willen bijvoorbeeld hun omnichannelstrategie aanscherpen, of kleine hoeveelheden maatwerk just-in-time kunnen leveren. En ze willen zowel optimaliseren als innoveren. Via DPA Supply Chain Management beschikken ze snel over specialisten met tenminste acht jaar ervaring op management- of strategisch niveau, die gewend zijn om zich met dergelijke vraagstukken bezig te houden.”

"DPA Supply Chain voegt nu vooral waarde toe als carrièreversneller in de tweede loopbaanstap. Hierop voortbouwend gaan we ook ontwikkel- en groeimogelijkheden bieden aan meer ervaren professionals die voor een specifieke richting binnen het vakgebied kiezen."

Onno van Capelleveen - Directeur Supply chain

DPA Supply Chain Systems: IT-aanpassingen en -optimalisaties

DPA Supply Chain Systems helpt opdrachtgevers om processen en IT-oplossingen te integreren, innovaties te realiseren en de technische omgeving te transformeren. De consultants die hier werken hebben tenminste vijf jaar relevante ervaring. Ook hier geldt dat DPA gericht investeert in opleiding en training, en deze professionals in staat stelt om hun kennis en ervaring optimaal te benutten. “Flexibiliteit, samenwerking en informatie zijn dé sleutelwoorden voor de Supply Chain van de toekomst. Dit vraagt om betrouwbare informatie, integrale aansturing en het vermogen om inzichten uit grote hoeveelheden data te genereren. Door hun vakinhoudelijke kennis en ervaring kunnen onze consultants helpen om de juiste IT-aanpassingen en -optimalisaties te realiseren”, aldus Van Capelleveen.

DPA Supply Chain Professionals: specialisten in ketenvraagstukken

De Supply Chain Professionals van DPA helpen organisaties om de slagkracht van hun supply chain te vergroten. Zij adviseren en ondersteunen organisaties bij het ontwerpen en invoeren van strategische, tactische en operationele veranderingen. Zij hebben tenminste twee jaar relevante werkervaring in supply chain beheersing, analyse of planning. Gefaciliteerd door DPA scherpen zij deze kennis steeds verder aan om nieuwe uitdagingen bij opdrachtgevers effectief te kunnen adresseren. Meer informatie is beschikbaar op de website van DPA Supply Chain.

Neem contact op met Onno

Directeur Stuur een bericht