DPA start P.A. Jones: intermediair voor proactieve personal assistants

Nieuws 05 april 2017 2 min. lezen
DPA_Amsterdam

DPA Group start een nieuwe business unit: P.A. Jones. Dit is een werving-, selectie- en detacheringsbureau voor personal assistants in vaste en tijdelijke posities voor het topsegment van het bedrijfsleven. Naast ervaren PA’s bemiddelt P.A. Jones ook directie- en bestuurssecretarissen, office managers en managementassistenten op HBO/WO-niveau. De business unit komt onder leiding van Andry Klumpert, die eerder leiding gaf aan DPA Banking & Insurance en aan DPA IT.

Header Pa Jones

De oprichting van P.A. Jones past in de strategie van DPA om te groeien door posities in specifieke marktsegmenten op te bouwen en te versterken. DPA CEO Eric Winter: “Toen we zelf een directie-assistent zochten, merkten we hoe moeilijk het is om iemand te vinden die verder kijkt en denkt dan de dagelijkse ondersteuning. Wat je zoekt is een proactieve duizendpoot die alle ballen kan hooghouden. Met zo’n professional aan boord heb je als bestuurder de handen vrij om je te richten op zaken waar je het verschil kunt maken. Dit is de magic touch waar P.A. Jones in gaat voorzien.”

"Toen we zelf een directie-assistent zochten, merkten we hoe moeilijk het is om iemand te vinden die verder kijkt en denkt dan de dagelijkse ondersteuning"

- Eric Winter

Top notch PA’s

Klumpert heeft als ondernemer ruime ervaring met werving, selectie en het invullen van interimposities. Voordat hij in 2009 bij DPA startte, was hij onder andere werkzaam als commercieel manager bij Yacht. “Na vijf mooie jaren bij DPA Banking & Insurance is de tijd rijp om iets heel anders te gaan doen. Samen met Bas Gofers ga ik een nieuw bedrijf opbouwen binnen de DPA-merkenparaplu. Op basis van gedegen werving en selectie, zorgvuldig testen, referentiechecks en persoonlijke begeleiding gaan we opdrachtgevers verbinden met top notch PA’s. Hier heb ik enorm veel zin in.”

Pa Jones header

"Na vijf mooie jaren bij DPA Banking & Insurance is de tijd rijp om iets heel anders te gaan doen. Samen met Bas Gofers ga ik een nieuw bedrijf opbouwen binnen de DPA-merkenparaplu."

- Andry Klumpert

Over P.A. Jones

P.A. Jones is een werving-, selectie- en detacheringsbureau voor personal assistants in vaste en tijdelijke posities voor het topsegment van het bedrijfsleven. De professionals van P.A. Jones hebben minimaal een hbo-opleiding afgerond en zijn getest op de competenties en soft skills die noodzakelijk zijn om het hoogste niveau in hun vakgebied te halen. Ondersteunen, plannen en organiseren, dat is hun specialiteit. Op deze manier kunnen leidinggevenden hun werk beter en met meer plezier doen. Zo kunnen zij duurzaam excelleren en extra aandacht geven aan nieuwe ideeën en initiatieven.
P.A. Jones is onderdeel van de landelijk actieve en beursgenoteerde DPA Group.