DPA ontzorgt DSM als Business partner

Interim Professional op opdracht

Blog 01 juli 2019 2 min. lezen
warehouse-klein.jpg

Pricing & Cost Officer bij DSM Engineering Plastics

“DSM Engineering Plastics levert hoogwaardige technische thermoplasten. De Commercial Excellence-afdeling ondersteunt alle prospect-to-order-processen. We kijken bijvoorbeeld hoe we de commerciële processen kunnen versterken: van acquisitie, propositie en prijsbeleid tot accountplannen, klanttevredenheid en Learning & Development. We willen harder groeien dan de markt en dat vereist dat je op alle gebieden sneller en beter werkt dan de concurrentie”, aldus Noortje van der Hel, Commercial Excellence Manager bij DSM Engineering Plastics.

Het mooie aan samenwerken met interim professionals is dat je hierdoor zelf met een andere blik naar de lopende processen gaat kijken.

Noortje van her Hel

Commercial Excellence Manager bij DSM Engineering Plastics

Frisse blik

“Onze onderneming biedt innovatieve mogelijkheden aan onder meer bedrijven die elektrische toepassingen, elektronische apparatuur, auto’s en flexibele voedselverpakkingen ontwerpen of produceren. Voor deze klanten willen we zo relevant mogelijk zijn. Daarom is het fijn dat we via partners zoals DPA over een goede flexibele schil kunnen beschikken. Het mooie aan samenwerken met interim professionals is dat je hierdoor zelf met een andere blik naar de lopende processen gaat kijken.”

Goed overleg

“Via DPA hebben we ons pricing team voor zeven maanden versterkt met Interim Professional Jens Nijsten. Hij vervult de rol van Pricing & Cost Officer. Het bepalen, goedkeuren en vernieuwen van prijzen is een cruciale taak en vereist goed overleg met bijvoorbeeld de Territory Managers. Het was opvallend hoe snel hij zich de materie en de processen eigen wist te maken. Hierdoor draaide hij al snel volwaardig mee. Jens werkt kalm en weloverwogen en pakt dingen snel op. Die combinatie is voor iedereen prettig.”

Noortje van der Hel, Commercial Excellence Manager bij DSM Engineering Plastics

Neem contact op met Mirte

Business manager supply chain & logistics Stuur een bericht