DPA luidt Duurzame Dinsdag in met gongslag op de beurs

Blog 03 september 2018 2 min. lezen
engineering_hero_image.png

Leonie Jesse, directeur sustainability bij DPA, luidt Duurzame Dinsdag in met een ceremoniële gongslag op Beursplein 5 in Amsterdam. De eerste dinsdag van september is de dag waarop sinds 2012 de duurzame troonrede plaatsvindt en politiek Den Haag een podium geeft aan duurzame ideeën en initiatieven.

DPA vroeg bij het openen van de beurshandel aandacht voor deze bijzondere dag en het belang van duurzaamheid in het algemeen.

Werk maken van duurzaam zakendoen

Eerder dit jaar startte DPA een sustainability-tak met professionals die organisaties ondersteunen bij het realiseren van hun ambities en doelstellingen op het gebied van Sustainability & Social Responsibility. De sustainability professionals van DPA richten zich met name op de financiële en de publieke sector en verduurzaming van supply chains. “Binnen de verschillende specialismes van DPA is al veel kennis en kunde van dit vakgebied aanwezig. Om onze dienstverlening te versterken, hebben we besloten om deze kennis en kunde samen te brengen in de sustainability-tak. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers beter helpen om werk te maken van duurzaam zakendoen”, aldus Leonie Jesse.

Vliegwiel voor verduurzaming

De sustainability professionals van DPA richten zich ook op verduurzamen van de eigen organisatie. Medewerkers krijgen concrete handvatten om met duurzaamheid aan de slag te gaan in hun dagelijkse werkzaamheden. Volgens Leonie Jesse fungeert haar team als versneller van verduurzaming. “Alleen al de aanwezigheid van onze professionals zorgt voor meer bewustwording en betrokkenheid. We zien mensen enthousiast worden en bieden handvaten om dit enthousiasme in praktijk te brengen. Zo creëren we met elkaar een vliegwieleffect waardoor we steeds meer mensen en organisaties helpen om te verduurzamen.”

Over DPA Professionals

DPA verbindt gespecialiseerde professionals aan ambitieuze organisaties, zodat zij op het juiste moment over de juiste kennis en kunde kunnen beschikken. Onder het motto ‘Improving your performance’ biedt DPA professionals de ruimte om continu aan hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling te werken. Zo kunnen zij opdrachtgevers helpen om slagvaardig verbeteringen en vernieuwing te realiseren. DPA is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

beurs_duurzame_dinsdag.png
DPA Sustainability Duurzame Dinsdag

Neem contact op met Leonie

Directeur Stuur een bericht