DPA krijgt diamond-status als preferred supplier van Philips

Nieuws 09 november 2017 1 min. lezen
DPA_Amsterdam

DPA voorziet Philips de komende twee jaar van specialisten in o.a. finance & accounting, legal, procurement & supply chain en digital marketing.

Koninklijke Philips heeft DPA benoemd als ‘Diamond Supplier’ voor niet-technische functies met ingang van 1 januari 2018. Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus die aan leveranciers wordt toegekend. Hiermee geeft Koninklijke Philips uitdrukking aan zijn waardering voor de kwaliteit van de dienstverlening en de kennis en kunde die DPA-professionals voor meerdere vakgebieden inbrengen. Tevens betekent dit dat Philips de relatie met DPA de komende twee jaar wil verstevigen.

Langetermijnrelatie

“Philips hecht aan langetermijnrelaties met leveranciers die van toegevoegde waarde zijn. We zijn er trots op dat we deze innovatieve onderneming hebben kunnen overtuigen van onze kwaliteit. Het is geweldig om Philips te mogen helpen om zijn ambities als marktleider in de gezondheidstechnologie te realiseren”, zegt Justin Klewer, MSP Manager bij DPA. DPA-dochter Fagro is vanaf 2007 Preferred Supplier en sinds 2014 Diamond Supplier van Koninklijke Philips. De andere DPA-dochters hebben de afgelopen jaren onder andere oplossingen aangedragen voor moeilijk invulbare aanvragen. Hierdoor is DPA nu als groep erkend als Diamond Supplier, een status die slechts vijf leveranciers voor dit kavel kunnen bereiken.

Wat betekent dit voor onze professionals?

Met de Diamond Supplier-status kan DPA haar professionals een uitstekende ingang bieden tot uitdagende loopbaanmogelijkheden bij Philips. Dit betreft vakgebieden zoals finance & accounting, legal, procurement & supply chain en digital marketing & communicatie, business consultancy, sales en customer services.

Over DPA

DPA Group richt zich op hoogwaardig advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en ontwikkeling van kennis en kunde. DPA biedt oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. DPA is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Neem contact op met Onno

Directeur Stuur een bericht