@ DPA IT geselecteerd voor raamovereenkomst Hogeschool Inholland

Case 01 februari 2017 2 min. lezen
Engineering hero image

DPA IT behoort tot de zes partijen aan wie in een Europese aanbesteding de opdracht is gegund om voor alle organisatieonderdelen van Hogeschool Inholland mee te werken aan de inzet van ICT-functionarissen. Dit betekent dat DPA IT Hogeschool Inholland de komende jaren van hooggekwalificeerde specialisten zoals ICT-beheerders, beleidsadviseurs, functioneel beheerders, medewerkers gegevensbeheer, ICT-ondersteuners, projectleiders, projectmedewerkers, managers en afdelings- en stafhoofden gaat voorzien. Het contract heeft een looptijd van vier jaar.

Werving, matching en kennisontwikkeling

“In deze aanbesteding is onderzocht welke partijen Inholland over de hele breedte van de vraag kunnen bedienen. Daarnaast hecht Inholland hoge waarde aan de kwaliteit van de kandidaten. Voor iedere aanvraag moeten we de best passende kandidaat kunnen aanbieden. Naast werving en matching kunnen we ons bij deze opdrachtgever nadrukkelijk onderscheiden door de kennisontwikkeling van onze professionals. Allemaal zaken die centraal staan in de strategie van DPA en waar we doorlopend in investeren. Want zeker voor ICT’ers is het essentieel dat ze hun specialistische kennis doorlopend up-to-date houden’’, aldus Fred Kroon, directeur van DPA IT.

"Naast werving en matching kunnen we ons bij deze opdrachtgever nadrukkelijk onderscheiden door de kennisontwikkeling van onze professionals."

Over Inholland

Inholland levert een bijdrage aan de uitdagingen in de Randstad. Van de kop van Noord-Holland tot de Drechtsteden. Met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Inholland is onderscheidend op de thema’s duurzaam, gezond en creatief, en werkt hiertoe samen met het beroepenveld, overheden en maatschappelijke partners. De benadering is persoonlijk en dichtbij, vanuit de overtuiging dat zowel succes als tegenslag de sleutel is tot ontwikkeling als professional en als mens. Meer informatie is beschikbaar via www.inholland.nl

Over DPA IT

DPA IT richt zich op flexibele inzetbaarheid van IT-professionals en ontwikkeling van hun vakinhoudelijke kennis en competenties. In een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt, faciliteert DPA IT professionals die willen blijven groeien. Dit door hen in staat te stellen om aan passende opdrachten te werken én om hun kennis, kunde en certificeringen up-to-date te houden. DPA IT is onderdeel van de beursgenoteerde DPA Group. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl/it

Neem contact op met Fred

Directeur Stuur een bericht