@ DPA GEOS start wervings- & selectie voor .NET- en Java-specialisten

Case 12 april 2017 1 min. lezen
Hero image drie mensen vergadertafel

ICT-detacheerder DPA GEOS breidt zijn werkzaamheden uit met een werving- en selectietak die zich volledig richt op het bemiddelen van .NET- en Java-specialisten. “We zien dat de schaarste aan developers voor Java en .Net snel toeneemt. Dit belemmert organisaties in het ontwikkelen van hun innovatie- en concurrentiekracht. Met deze nieuwe tak willen we bijdragen aan optimale inzet en ontwikkeling van talenten op .NET- en Java-gebied”, zegt Fred Boevé, directeur DPA GEOS.

Vertrouwde naam

DPA GEOS voorziet al ruim 20 jaar in flexibele inzet van ervaren ICT-professionals die gespecialiseerd zijn in Oracle, Salesforce, SAP en Java. De onderneming telt 75 professionals en is een vertrouwde naam voor zowel professionals als opdrachtgevers. Boevé licht toe: “Onze consultants combineren werving- en selectiekennis met diepgaande kennis van specifieke industrieën en ICT-vakgebieden. Binnen DPA GEOS bemiddelen we professionals met minimaal een hbo-opleiding en senioriteit in hun vakgebied in vaste en tijdelijk rollen. De nieuwe wervings- en selectietak bemiddelt zowel voor junior- en medior- als senior- en lead-profielen. Hiervoor is ons team versterkt met wervings- en selectieconsultant Richard Berwald. We zijn erg blij met zijn komst.”

Over DPA GEOS

DPA GEOS detacheert ervaren Oracle-, SAP-, Siebel-, Salesforce-, Java- en .NET-professionals bij (semi-)overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven. Een goede aansluiting tussen de competenties en ambities van de professional en de wensen van de opdrachtgever staat voorop. Zo kunnen de specialisten van DPA GEOS in alle fasen van een IT-traject het verschil maken. DPA GEOS is onderdeel van de beursgenoteerde DPA Group. Meer informatie is te vinden op www.dpa.nl/GEOS.

Voor meer informatie

Voor meer informatie of een nadere kennismaking kunt u contact opnemen met Fred Boevé.

Neem contact op met Fred

Directeur Stuur een bericht