DPA genomineerd voor Beste Werkgevers Award 2015

Blog 14 juli 2015 2 min. lezen
blog_header_5.png
DPA-genomineerd-beste-werkgever-300x233.jpg

Op 6 oktober is de bekendmaking van de uitslag van het Beste Werkgeversonderzoek 2015: DPA is genomineerd voor een award in de categorie ‘meer dan 1.000 werknemers’.

DPA is genomineerd voor een Beste Werkgevers Award. Dit wetenschappelijk verantwoorde onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door Effectory en Intermediair om inzicht te krijgen in de tevredenheid van medewerkers. Dit jaar deden 304 organisaties mee. Uit de resultaten van een onder 500 DPA-medewerkers uitgevoerd onderzoek blijkt dat de ‘Beste Werkgevers Score’ van DPA tot de beste 100 scores van Nederland behoort.

Beste werkplekken in Nederland

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de vijftiende keer uitgevoerd. De gelijknamige lijst wordt gezien als het grootste en meest betrouwbare overzicht van beste werkplekken in Nederland. DPA deed dit jaar voor het eerst mee, in de categorie ‘Meer dan 1.000 werknemers’. De positie die DPA op de ranglijst krijgt, is gebaseerd op het oordeel van 500 DPA-medewerkers over de tevredenheid over de organisatie en de werkzaamheden, trots op de organisatie en achter de doelen staan, de geboden ruimte en kansen en de getoonde waardering voor de prestaties van medewerkers. Op 6 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt.

DPA-Summer-Session-groepsfo-1024x434.png

Meer plezier in het werk

“Bij ons komen mensen op de eerste plaats”, aldus Eric Winter, CEO van DPA. “We geloven dat professionals die in beweging blijven en op de juiste rollen, opdrachten en projecten worden ingezet, meer toegevoegde waarde kunnen bieden. Uiteindelijk hebben ze zo ook meer plezier in hun werk. Daartoe bieden we onze medewerkers naast flexibiliteit en afwisselende uitdagingen ook veel mogelijkheden om hun kennis en kunde te ontwikkelen. Dat we meteen al in het eerste jaar van deelname aan dit onderzoek bovengemiddeld scoren, is een extra stimulans om verbeterpunten te benoemen en gericht aan te pakken.”

Over DPA

DPA Group richt zich op hoogwaardig advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en ontwikkeling van kennis en kunde. DPA biedt oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. DPA is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Neem contact op met Octavie

Corporate recruitment manager Stuur een bericht