De lancering van de vernieuwde website van DPA

#improvingyourperformance #vernieuwing #website

Blog 16 oktober 2018 5 min. lezen
marketing.png

Sinds 4 oktober is de vernieuwde website van DPA live. In samenwerking met digital agency Dept gaf DPA de site een flinke boost. Naast een vernieuwde merkidentiteit is ook de digitale transformatie die de groep doormaakt terug te zien. Wat zijn de voornaamste veranderingen?

Vooruitstrevend

DPA kijkt graag vooruit en wil altijd klaar zijn voor morgen. DPA's COO Olav Berten vertelt: “De website is een belangrijke schakel in het contact met onze doelgroepen. In de nieuwe site komt ons brede aanbod van specialisaties beter naar voren. De vernieuwing maakt onderdeel uit van ons transformatietraject waarbij veel processen worden gedigitaliseerd. Zo creëren we ruimte voor DPA om zich op menselijk vlak te onderscheiden. Dit vertaalt zich terug in het bieden van extra gemak en snelheid met een persoonlijke aanpak.”

Persoonlijk

DPA is een echt mensenbedrijf dat groei van haar professionals en opdrachtgevers centraal stelt. “DPA heeft een nieuwe uitstraling ontwikkeld die beter aansluit bij haar doelgroepen. Centraal hierin staat de focus op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Deze staat nu ook op digitaal vlak centraal", aldus Sander Verwaaijen, accountmanager bij Dept “Op de site kunnen mensen zichzelf matchen met de opdrachten van DPA en meteen zien welke concrete groeimogelijkheden er voor hen zijn.”

Resultaatgericht

Vooruitstrevend, persoonlijk en resultaatgericht zijn de kernwaarden van DPA. Hoe dit naar voren komt in de website? Wouter Hylarides, digital strategy manager bij DPA: “Naast vakinhoudelijke kennis worden persoonlijkheid, ambitie, leerdoelen en ondernemerschap steeds belangrijker. Wij vinden het belangrijk dat DPA’ers een klik voelen met de organisatie en deze persoonlijke basis komt op de nieuwe website daarom veel meer naar voren. In Dept hebben wij een digitale partner gevonden die deze punten begrijpt en waar we goed mee kunnen samenwerken.”

Improving your performance

DPA verbindt professionals via tijdelijke opdrachten met toonaangevende organisaties. In een vaste relatie, met alle ruimte om te ontdekken en te groeien. Zo verbeteren zij hun performance én die van opdrachtgevers. De kracht van DPA is een groot bestand van eigen hooggekwalificeerde professionals in specifieke vakgebieden, aangevuld met een hoogwaardig netwerk van zelfstandigen. En een beschikbaarheid die altijd vooruitloopt op wat de arbeidsmarkt nodig heeft.

 

Heb jij de vernieuwde website van DPA Professionals al gezien?