Ben jij DPA proof? Doe de quickscan of bezoek ons op de Nationale Carrièrebeurs!

Blog 08 maart 2018 1 min. lezen
Vrouw man zithoek

Doe de quickscan of bezoek ons op de Nationale Carrièrebeurs!

Op 17 en 18 maart is de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam: het grootste carrière-evenement van Nederland. Vanzelfsprekend is ook DPA hier aanwezig. Je vindt ons in hal 2, stand 52. Hier kun je onder andere kennismaken met bancair specialist Benkis (banking & insurance), ingenieursbureau Cauberg Huygen en de financiële dienstverleners ConQuaestor, finance & control en Fagro. Je kunt hier al je vragen stellen over werken als professional in de flexbranche en je gericht laten informeren over onze vacaturemogelijkheden.

Maakt alvast de test 'Past interim bij jou?'

banner-NCD-groot-300x250.jpeg

Match & meet

De Nationale Carrièrebeurs trekt jaarlijks zo’n 11.000 bezoekers: afstuderende studenten, starters en young professionals die meer willen weten over topwerkgevers en -onderwijsinstituten. Met de Match & Meet-tool word je snel op het spoor gezet van mogelijk interessante partijen. Op de DPA-stand kun je onder andere een quickscan invullen. Zo weet je meteen of je ‘DPA proof’ bent. Ofwel: of je het in je hebt om carrière te maken als interim professional, intern medewerker bij DPA of met succes een van onze traineeships of young professional programma’s te doorlopen.

Laagdrempelige oriëntatiemogelijkheden

Voor studenten, starters en (young) professionals is de entree voor De Nationale Carrièrebeurs - na registratie - gratis. Maak dus vooral gebruik van deze laagdrempelige oriëntatiemogelijkheden. Wij verwelkomen je graag op 17 en 18 maart in stand 52!