Vacatures junior jurist

Junior Jurist specialisaties: Ondernemingsrecht of Financieel recht

Staat de vacature junior jurist met specialisatie op ondernemingsrecht of financieel recht er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle juristen. Neem contact op met een van onze recruiters voor meer informatie over vacatures die mogelijk nog niet gepubliceerd zijn.

Bekijk de vacatures

Volop ruimte om te ervaren, leren en door te groeien

Kom je bij DPA Legal aan boord, dan kijken we ten eerste naar jou en jouw situatie. Samen bekijken we welk type werk bij je past en zoeken vervolgens een geschikte opdracht. Van je ervaren senior-collega’s krijg je de mogelijkheid om masterclasses en coachingtrajecten te volgen, via de DPA Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en je volgt vakopleidingen bij erkende onderwijsinstituten.

#wijverbindenjijgroeit

DPA Legal verbindt junior juristen aan mooie opdrachtgevers. Als junior jurist bij DPA ga je werken voor interessante opdrachtgevers in het hele land. In het begin van je carrière is het opdoen van de juiste werkervaring belangrijk. Wij helpen je om als junior jurist voor de juiste bedrijven te kiezen en je cv een boost te geven. Daarnaast faciliteren we tevens in opleiding, begeleiding en coaching.Wil jij je juridische carrieren een kickstart geven? Reageer dan op één van onderstaande vacatures en kom in contact met onze recruiter om de mogelijkheden te bespreken. Wij verbinden, jij groeit!

Altijd op zoek naar junior juristen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze junior juristen die graag in het bedrijfsleven aan de slag willen. Als junior jurist bij DPA ga je aan de slag met het analyseren van juridische stukken en het geven van advies, bied je ondersteuning bij uiteenlopende, complexe, juridische vraagstukken en beoordeel je juridische documentatie. Daarnaast is er veel ruimte voor opleiding, begeleiding en coaching. Dit allemaal in een bedrijfsjuridische omgeving. Krijg jij er al helemaal zin in als je dit leest? Bekijk dan welke junior jurist vacatures bij jou passen.