Aanmelden voor talentpool

Wij verbinden je graag aan onze wereld van werk. Als je je inschrijft voor onze Talentpool, dan gaan wij op zoek naar een positie bij een van onze opdrachtgevers die écht bij jou past. Komt deze op ons pad, nemen we je graag mee om op ontdekkingsreis te gaan naar deze wereld van werk. Ga via ons aan de slag als interim professional en doe binnen korte tijd veel ervaring op binnen top 500 bedrijven.

6 redenen om te kiezen voor DPA

Afwisselende opdrachten

Bij DPA kies je voor groei en inhoud. Ons doel is om een passende baan voor jou te vinden. Een baan waarin je uitgedaagd door de inhoudelijk afwisselende opdrachten, die soms alles vragen van je expertise en vaardigheden. Ook leer je in korte tijd uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen kennen.

Top-500 bedrijven

Je maakt kennis met toonaangevende opdrachtgevers, waaronder bedrijven die in de top-500 staan. Met interessante opdrachten die soms alles vragen van je expertise en vaardigheden.

Persoonlijke begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat je goed begeleid wordt. Je krijgt een eigen field manager die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Ontdek wat bij je past. Welke opdrachten, welk bedrijf en welke cultuur het beste bij je past.

Opleiding- en trainingsbudget

We net als jij klaar zijn voor morgen. Daarom kijken we vooruit en zijn we leergierig. En wij weten dat jij dat ook bent en wil zijn. Daarom krijg je bij DPA een eigen opleidingsbudget zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Goede voorwaarden

Wij bieden je een prima salaris en goede secundaire voorwaarden. Zo krijg je een lease-auto en/of een NS-businesskaart, opleidingsbudget en word je doorbetaald wanneer je tijdelijk geen opdracht hebt.

Groot netwerk bouwen

Doordat je in korte tijd afwisselende opdrachten bij verschillende bedrijven doet, ontmoet je veel andere professionals binnen jouw vakgebied. Waardevolle contacten waar je de rest van je carrière op zult kunnen bouwen.

Inschrijven voor talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Upload je CV (max. 10mb)*
Alleen de volgende bestandsformaten zijn toegestaan: .doc, .docx, .odt, .pdf, .rtf, .txt, .wpd