Talentpool

Voor toekomstige en interessante opdrachten

#improvingyourperformance #wijzoekenjou

  • Heineken logo
  • ABN AMRO logo
  • ING logo
  • Philips logo

Wat is de Talentpool precies?

Staat er op het moment geen passende vacature op onze website die bij je past? Schrijf je dan in voor onze Talentpool! Wij verbinden je namelijk graag aan onze wereld van werk. Als je je inschrijft, gaan wij op zoek naar een positie bij een van onze opdrachtgevers die écht bij jou past. Komt deze op ons pad, nemen we je graag mee om op ontdekkingsreis te gaan naar deze wereld van werk. Ga via ons aan de slag als interim professional en doe binnen korte tijd veel ervaring op binnen top 500 bedrijven. 

Wat kan je verwachten?

Persoonlijke begeleiding

Wij geven je persoonlijke begeleiding. Want we weten dat de belangrijkste kracht in onszelf zit. Wij vinden het belangrijk dat je goed begeleid wordt. Door bijvoorbeeld een van onze fieldmanagers. Ontdek wat bij je past. Welke opdrachten, welk bedrijf en welke cultuur het beste bij je past. 

Opleiding- en trainingsbudget

We net als jij klaar zijn voor morgen. Daarom kijken we vooruit en zijn we leergierig. En wij weten dat jij dat ook bent en wil zijn. Daarom krijg je bij DPA een eigen opleidingsbudget zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Afwisselende opdrachten

Ons doel is om een passende baan voor jou te vinden. Een baan die bij je past, waarin je je goed voelt en die veel afwisseling heeft. Afwisselende opdrachten, zodat jij op professioneel vlak kan groeien. 

Schrijf je in

Logistiek
Upload CV
Alleen de volgende bestandsformaten zijn toegestaan: .doc, .docx, .odt, .pdf, .rtf, .txt, .wpd

Sorry something went wrong, try one of our other contact options