DPA PeopleGroup levert inkoopondersteuning aan Prinses Máxima Centrum

Publicatiedatum

21 juni 2017

DPA PeopleGroup levert inkoopondersteuning aan het Prinses Máxima Centrum

Jaarlijks krijgen zo’n 600 kinderen per jaar kanker. In het Prinses Máxima Centrum wordt alle kinderoncologische zorg en research geconcentreerd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Al 20 onderzoeksgroepen voeren research uit en het Prinses Máxima Centrum verleende in 2016 zorg aan meer dan 200 kinderen met kanker. En voorjaar 2018 wordt het geheel nieuwe centrum geopend in Utrecht. DPA PeopleGroup verzorgt met trots inkoopondersteuning voor hét nieuwe kinderkanker centrum van Nederland.

Keuze voor inkoopprofessionals van DPA PeopleGroup

Het Prinses Máxima Centrum vroeg verschillende marktpartijen naar inkopers met de juiste kennis en ervaring. DPA PeopleGroup levert een compleet team met inkoopprofessionals en vult daarmee de kritische posities in. Zo levert DPA PeopleGroup een belangrijke bijdrage aan de realisatie van het ziekenhuis.

“We hebben een vliegende start gemaakt door de inzet van professionals die elkaar al kennen.” Wim van Schie, Manager Facilitair Bedrijf, bij Prinses Máxima Centrum

Alle betrokken inkoopprofessionals hebben ervaring in de zorg, van het inrichten van nieuwbouw, medische apparatuur en installatietechnieken tot (EA) aanbesteden en projectmanagement. Met deze kennis en competenties voelt de opdrachtgever genoeg vertrouwen om zijn aandacht volledig te richten op andere zaken die nog geregeld moeten worden. Dat zijn er een hoop voordat de patiëntjes in het nieuwe gebouw kunnen worden behandeld.

 “We konden ons geen missers veroorloven.” Dieneke Mandema, Directeur Organisatie en HR bij Prinses Máxima Centrum

Over DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals

DPA PeopleGroup biedt detacherings- en hoogwaardige interim- en consultancydiensten aan op het gebied van inkoop. Sinds april, dit jaar, richten we ons met bijzondere aandacht op de Zorgsector. We hebben specifieke ervaring binnen ziekenhuizen, gemeenten, farmacie, V&V en verzekeraars.

DPA PeopleGroup geeft hiermee invulling aan haar ambitie om een leidende positie te verwerven in de markt voor inkoopadviesdiensten en interim inkoopprofessionals. Voor ieder denkbaar inkoopvraagstuk bieden we een passende oplossing.

De afgelopen maanden zette onze sterke groei door. Op dit moment beschikt DPA PeopleGroup over meer dan 60 inkoopprofessionals, werkzaam in ruim 80 projecten, die kunnen vertrouwen op ondersteuning vanuit de DPA Group. Meer informatie vind je op www.dpa.nl/peoplegroup .

Meer informatie?

Neem contact op met Geert Brama, sr. accountmanager bij DPA PeopleGroup via geert.brama@dpapeoplegroup.nl. Of direct per 06 – 30 07 14 36.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • *