Onze kennisgebieden:


Technische inkoop

Onze technische inkoopprofessionals hebben ruime ervaring opgedaan bij leidende industriële ondernemingen. We verlenen inkoopondersteuning voor zowel capex als opex, voor de high-tech maakindustrie, de FMCG- en de energiesector. Onze werkzaamheden breiden zich uit tot de supply chains van leveranciers. We werken hierbij veelal internationaal. We hebben grote kennis van innovatieve en complexe contractvormen, prestatiegericht inkopen (BVP) en wereldwijd zakendoen. Daarbij is kennis aanwezig van alle relevante talen en culturen (native speakers).


Facilitaire inkoop

Onze specialisten op gebied van facilitaire zaken onderscheiden zich in de markt door hun gespecialiseerde facilitaire opleiding, ervaring en pragmatische aanpak. Alle facilitaire vraagstukken en contractvormen worden door ons aangepakt, van aanbestedingen tot outsourcing en verhuizingen.


ICT inkoop

We hebben gespecialiseerde ICT-inkoopprofessionals voor u beschikbaar. We richten ons op de complexere ICT hardware en software-vraagstukken, waaronder verwerving van datacenters, ERP-systemen, kantoorautomatisering en dedicated software.


HRM inkoop

Onze HR-inkoopprofessionals ondersteunen uw bedrijfsprocessen en worden ingezet voor het uitvoeren van verbeterprocessen en automatisering van inhuurdiensten in combinatie met bestaande ERP-systemen. Onze specialisten hebben allen jarenlange ervaring in de inhuurproblematieken en zijn creatief in het vinden van uw optimale oplossing. Uiteraard zorgen wij ook voor capaciteitsoplossingen binnen uw HR-inkoopafdeling.


Duurzaam en Social return

Duurzaamheid maakt een steeds belangrijker deel uit van de waardeketen van bedrijven en organisaties. Onze professionals kennen de criteria, voorwaarden, zoals Social Return en de methodieken, die onderdeel uitmaken van het programma duurzaam inkopen van de overheid en passen deze dagelijks toe.
Wanneer u zaken wilt doen in de nieuwe economie of uw duurzaamheidsambities wilt vertalen naar het inkoopproces binnen uw organisatie of inkoopafdeling, bieden wij expertise bij het ontwikkelen van visie en aanpak voor de praktische uitvoering daarvan. Ook bij innovatieve inkooptrajecten bieden wij ondersteuning. We geven trainingen en workshops op het gebied van duurzaam inkopen, Cradle to Cradle en circulair inkopen.


Europees aanbesteden

Naast de aanwezigheid van inkoopprofessionals met aanbestedingskennis en ervaring hebben wij ook eigen aanbestedingsjuristen. Naast het uitvoeren van vele Europese aanbestedingen geven wij workshops aanbestedingsrecht en hebben wij een standaardenset Europees aanbesteden ontwikkeld. De standaardenset is tegen licentie beschikbaar, zodat u tegen minimale kosten zelf succesvolle Europese aanbestedingen kunt doorlopen.


Care en Cure

Onze Care & Cure professionals hebben hun sporen verdiend in het ziekenhuiswezen en in zorginstellingen. Alle vraagstukken voor inkoop van medische apparatuur, laboratorium apparatuur, inrichting OK’s. diensten, ICT en facilitaire zaken worden door ons aangepakt. Wij bieden projectbegeleiding en advies op gebied van P2P, ERP selectie en implementatie, organiseren van contractmanagement in de organisatie en complexe inkoopvraagstukken.
Tot onze dienstverlening behoort het managen van inkoopafdelingen, begeleiden van fusies en samenwerkingsverbanden tussen inkoopafdelingen. Ook verlenen onze professionals diensten voor de inrichting van het sociaal domein binnen gemeenten.


Organisatie en processen

Onze inkoopmanagers, projectleiders en procesdeskundigen verlenen diensten op gebied van inkoop- en verandermanagement en inrichting van inkooporganisaties en inkoopprocessen. Daarbij wordt aangesloten op de bedrijfsprocessen en op alle voorkomende ERP-systemen. Het auditen, benchmarken en veranderen van inkoopafdelingen behoort tevens tot onze kernexpertise.