Interim & Verandermanagement

Onze interim managers kunnen u helpen bij uw ambities op het gebied van verandering, verbetering en de verdere professionalisering van uw inkoopfunctie.

Want of het nu gaat om het tijdelijk invullen van een management positie in afwachting van de komst van de nieuw te werven manager, of om het door een externe inzetten en volbrengen van een verandertraject, onze professionals kunnen u op beide gebieden behulpzaam zijn.

Hierbij staat niet alleen hun eigen kennis en ervaring tot uw beschikking, maar ook die van alle andere PeopleGroup Professionals waar zij met vragen op terug kunnen vallen.

Projectmatige ondersteuning

U bent op zoek naar gespecialiseerde projectmatige ondersteuning, bijvoorbeeld in geval van investeringsprojecten, complexe aanbestedingstrajecten of outsourcing en offshoring-trajecten. We hebben alle expertise in huis, ook op vakinhoudelijk gebied. Daarbij werken wij intensief aan overdracht van onze kennis aan de klant en werken daarom bij voorkeur op klant-locatie. Het gaat ons om maximaal resultaat tegen zeer acceptabele externe kosten.

Complexe detachering

U bent niet op zoek naar verandering of structurele verbetering. U bent gewoon op zoek naar tijdelijk extra mankracht om uw capaciteit uit te breiden. Maar dan wel graag met professionals die niet eerst weken moeten worden ingewerkt, maar die meteen resultaatgericht aan de slag kunnen.

Daarom kunnen wij u helpen met Inkoopprofessionals die meteen resultaat kunnen boeken binnen uw organisatie. Getraind, voorzien van methodologie en gecoached.

Want ook hierbij geldt dat u niet alleen de capaciteiten van de PeopleGroup professional in kwestie naar binnen haalt, maar ook de kennis en ervaring van alle andere PeopleGroup collega’s.

Werving en selectie

Wij hebben verstand van inkoop. Daarom kunnen wij u uitstekend helpen bij het vinden en binden van de juiste inkoopprofessional. Door passende professionals te zoeken die qua achtergrond, ervaring en attitude uitstekend bij uw onderneming en ambities passen.

1. Intake
Wij kunnen u vooral goed helpen als we uw ambities en problematiek begrijpen. Want we willen uw vraag graag benaderen vanuit uw behoefte en niet vanuit onze oplossing. Daarom starten we met een uitgebreid intake gesprek.

2. Werving
Op basis van het opgestelde profiel stellen wij een wervingsplan op. Naast de traditionele media zullen wij niet schromen om creatieve benaderingen voor te stellen. Onze unieke positie, waarin we een eigen opleidingsinstituut en professionele coaches tot onze beschikking hebben, stelt ons in staat om vooral ook horizontale instroom van professionals te stimuleren en vorm te geven.

Inkoop opleidingen & trainingen

Met ingang van 1 december 2011 heeft PeopleGroup haar trainingsportfolio overgedaan aan InkoopAcademie. De vertrouwde PeopleGroup producten op het gebied van trainingen, leergangen en workshops worden vanaf 2012 door dit nieuwe bedrijf ingevuld.

PeopleGroup professionals met ambitie en aanleg voor het trainersvak worden door InkoopAcademie opgeleid en daarna ingehuurd als trainer voor een van de workshops of leergangen.

Wij nodigen u van harte uit om te gaan kijken op de website van InkoopAcademie