Guy van Hal

“Ik heb zes jaar bij Canon gewerkt en was daar onder andere Demand & Supply Planner, Purchase Professional en Product Manager. Ook heb ik twee jaar een eigen cateringbedrijf gerund. Sinds augustus 2015 ben ik accountmanager bij DPA. Een baan die prima bij me past vanwege het intensieve contact met opdrachtgevers en experts in de verschillende domeinen van de supply chain. Naast lekker eten hou ik erg van sport. Ik voetbal, squash en loop hard, maar mijn passie gaat vooral uit naar wielrennen. Zo heb ik in 2012 de Tour de France gefietst, één dag voor het peloton uit.”

“Na een uitstapje als zelfstandig ondernemer heb ik hier een baan gevonden die prima bij me past. Veel contact met mensen, afwisseling en de vrijheid om zelf je bijdrage vorm te geven.”

Fijne organisatie

“Het supply chain-vakgebied is een belangrijke bron van efficiëntie, duurzaamheid en innovatie. Volop uitdaging dus. Daarnaast ervaar ik DPA als een fijne organisatie. Niet alleen vanwege de snoeppot die ik regelmatig leeg eet, maar vooral vanwege de vrijheid die je krijgt om je rol naar eigen inzicht in te vullen.”