Ruimtelijke ordening

Bouwen aan je toekomst

#overheid #kennisuitwisseling #flexibiliteit

Chieneke en Eline

De schaarse ruimte in Nederland vraagt om slimme oplossingen. Voor woningen, infrastructuur, bedrijventerreinen en natuur. De overheid verdeelt de ruimte en wijst gebieden aan voor bepaalde bestemmingen. Hier zijn bevlogen professionals bij nodig die willen werken aan een betere leefomgeving en bereikbaarheid en aan economische groei. Dat biedt jou kansen, zeker via de detachering van DPA Professionals. Je zit middenin de nieuwste (ook technologische) ontwikkelingen en werkt meteen aan je eigen groei.

Ruimtelijke betrokkenheid

De arbeidsmarkt in ruimtelijke ordening is de laatste jaren sterk veranderd. Goede, ervaren en gedreven professionals zijn schaars. Terwijl er juist veel interessante projecten zijn. Rondom duurzaamheid bijvoorbeeld. Zo zijn onze professionals bezig met projecten als het mogelijk maken van zonnecellen in snelwegen, waarmee je al rijdend je elektrische auto oplaadt. Geen saaie kantoorbaan, want je komt ook veel buiten de deur. Je hebt kennis nodig van de omgeving waarvoor je een visie of plannen maakt of een vergunning verleent. Jouw werk heeft invloed op de leefomgeving waarin mensen wonen, werken en recreëren, wat het meteen ook een maatschappelijk aspect geeft. Voel jij je daarbij betrokken én wil je je breed ontwikkelen? Het kan bij DPA Professionals!

Volop kansen voor ontwikkeling en groei

Planologen, plantoetsers, stedenbouwkundigen, beleidsmedewerkers, vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, interim managers en projectleiders – bij de detachering van DPA Professionals hebben we in alle functies binnen ruimtelijke ordening werk voor je. Bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, waterschappen en de rijksoverheid. Volop mogelijkheden om eens rond te kijken dus. En volop kansen om je te ontwikkelen en te groeien.  

Daarbij ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding, opleidingen en verdiepingscursussen. En faciliteren we onderlinge kennisuitwisseling met jecollega’s via kennissessies en onze online community. Zo vergroot je je kennis, kunde én je marktwaarde. In het kader van de nieuwe Omgevingswet die (waarschijnlijk) in 2021 van kracht wordt, organiseren we klassikale trainingen die je voorbereiden op veranderingen in jouw functie en werkomgeving.

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen ruimtelijke ordening. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

"De keuzes die je uiteindelijk maakt, beïnvloeden hoe de wereld eruitziet. Dat maakt dit het mooiste vak van de wereld."

Mathijs Snoeren, planoloog

Traineeships

Ben je net afgestudeerd als bouwkundige op hbo-niveau? Samen met onze opdrachtgevers organiseren we traineeships. In een boeiend werk- en opleidingstraject ontwikkel je je snel tot volwaardig bouwprofessional met relevante werkervaring. Klaar voor de volgende stap: naar vergunningverlener of toezichthouder bouw.

Jouw bijdrage aan de ruimte om je heen

Je collega’s bij DPA Professionals zijn gemotiveerd en maatschappelijk betrokken. Het is natuurlijk ook fantastisch om bij te dragen aan de ruimte om je heen. Om te bouwen aan de toekomst. En je stempel te zetten. Tegelijkertijd begrijpen we dat je leven naast je werk minstens zo belangrijk voor je is. Dus spelen we in op jouw work-life balance behoefte. We bieden je flexibiliteit in soort contract en aantal uren. En vinden altijd wel een oplossing als werk en privé even niet zo goed samengaan.

Stel je vraag aan Wybe

Recruiter Stuur een bericht