Risk

Professionals die risico’s overzien

#risk #audit

hr-risk1.png (1)

Wij verbinden professionals en organisaties die willen excelleren in risicobeheer. Met effectief risicomanagement zorg je namelijk voor betere financiële prestaties en continuïteit van de bedrijfsvoering. Niet voor niets zien wij een steeds grotere vraag naar risk & audit professionals. Specialisten die strategisch én praktisch denken. Die het brede domein van risicomanagement overzien en thuis zijn in de relevante regelgeving. Specialisten die hun kennis en kunde steeds verder aanscherpen om nieuwe stappen mogelijk te maken.

DPA Talentpool

DPA is altijd opzoek naar talent binnen risk. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Wat kunnen we voor jou doen?

We bemiddelen risk & audit professionals op tijdelijke en vaste posities bij zowel financiële instellingen als corporates en non-profit instellingen. Van medewerkers contracting & support, Behandelaars debiteuren, credit risk managers, operational auditors tot financial restructurers, risk modellers, projectmanagers en managers risk & audit. We kennen de ontwikkelingen in de markt. En we verdiepen ons in de behoefte van de opdrachtgever én de wensen en ambities van de professional. Deze persoonlijke benadering levert uitstekende matches op.

Meerwaarde voor jou als risk professional

Werken bij ons staat voor continu kennis ontwikkelen en competenties vernieuwen. Improving your performance is wat we zeggen, maar ook wat we doen. Je werkt aan afwisselende uitdagingen die het uiterste van je kunnen vragen. Tegelijkertijd maak je deel uit van een community van vakgenoten. Naast een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden pakket kun je rekenen op doorlopende begeleiding, training en coaching. Zo blijf je je vakinhoudelijke kennis en kunde vergroten en bied je de juiste toegevoegde waarde aan verschillende opdrachtgevers. Ben je meer op zoek naar een uitdaging bij één werkgever in vaste dienst? Ook hier helpen we je graag mee. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kennisgebieden

Ga aan de slag als risk professional en ondersteun de opdrachtgevers op gebieden als:

  • Audit management
  • Business continuity
  • Credit risk
  • Information security
  • Market & enterprise risk
  • Operational risk
  • Regulatory vraagstukken
  • Risk services
  • Quality management

Stel je vraag aan Babette

Stuur een bericht