Marketing

Voorop in online ontwikkelingen

#digital #marketing

marketing.png

B2B2C, marketing automation, growth hacking – de ontwikkelingen binnen online marketing zijn impactvol en nemen nog altijd snel toe. Ook door nieuwe technologieën. Bedrijven zoeken hierin hun weg. Hebben alleen vaak nog niet de juiste mensen in huis. Dus is online marketing of e-commerce jouw vak? DPA Professionals heeft de mooiste opdrachten bij spraakmakende bedrijven. De ultieme kans om te ontdekken en te groeien, met de zekerheid van een vaste baan.    

 

Ontdek hier onze marketing vacatures

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen marketing. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Organisaties ontdekken marketing

Online marketing is niet meer het exclusieve speeltje van retailers met een webshop of bedrijven als booking.com. Allerlei bedrijven herkennen nu de kansen op het gebied van online. Bijvoorbeeld fabrikanten die online direct aan de consument kunnen verkopen (B2B2C). Er is één probleem (lees kans!). Dit jonge vakgebied kent te weinig mensen om aan de vraag te voldoen. Er is een grote behoefte aan ondernemende online marketeers die bedrijven helpen bij het exploreren van de nieuwe mogelijkheden. Als lid van ons online team vind je dus snel je weg naar mooie opdrachten. Vanuit een goede basis met collega’s en opleidingen die je snel verder laten ontwikkelen in het vak.

Specialistisch of strategisch

Als online marketing professional bij DPA Professionals heb je veel mogelijkheden. Je werkt bijvoorbeeld als specialist in seo/sea, cro, webshops, social media en e-mailmarketing. Of werkt juist meer als een generalist en strategisch, bijvoorbeeld als online marketing of e-commerce manager. Daarbij zien we dat het vak breder wordt. Dus je maakt ook uitstapjes, bijvoorbeeld naar projectmanager. Je vindt het leuk dat onze opdrachtgevers veel van je verwachten. En weet dat je impact hebt. Zo helpen we bedrijven als Philips, Heineken en Akzo met effectieve online campagnes de stap naar B2B2C te maken.  

Ondertussen blijven nieuwe inzichten en technieken komen. Growth hacking, social media influencers, automation, artificial intelligence (AI) – je móet er bovenop zitten wil je nog leads genereren. Dus zorgen we ervoor dat jij dat kunt. Met vakspecifieke trainingen, opleidingen, workshops en kennisplatforms. Naast de schat van ervaring die je opdoet bij de top500-bedrijven waarvoor je werkt. Je leercurve loopt bij ons steil omhoog.

Ambitieus en gedreven, uit plezier in het vak

Onze opdrachtgevers hebben hoge verwachtingen. Vanaf het moment dat je binnenstapt. Je moet dus heel wat in huis hebben en open staan voor nieuwe inzichten. Dat doe je, want je vindt het vak erg boeiend en je bent gedreven. Je houdt van de afwisseling die wij bieden. Sparren kun je volop met je collega’s uit ons team – een hechte club, met veel jonge mensen. Zo blijf je groeien in je vak en geef je je cv een boost.

 

Ontdek hier onze marketing vacatures

 

Stel je vraag aan Sebastian

Business unit manager Stuur een bericht