Finance & control bij de overheid

Uitdagende opdrachten in de hele publieke sector

#public #finance

lachende_mensen_header

Nergens is de noodzaak van financiële verantwoording zo sterk als in de publieke sector. Wil jij in deze omgeving snel verder groeien? DPA Professionals is door de hele publieke sector goed vertegenwoordigd. En heeft dus veel interessante opdrachten voor jou – met de zekerheid van een vaste baan.

DPA Talentpool

DPA is altijd opzoek naar talent binnen finance & control. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Van financial naar business control

Het vakgebied finance & control verandert fundamenteel. Administratieve taken worden geautomatiseerd. Terwijl er meer behoefte ontstaat aan echt inzicht in en sturing op cijfers. Zeker in de publieke sector, met alle invloeden van maatschappelijke dynamiek. De nadruk verschuift hierdoor van financial control naar business control. En waar meer administratieve functies verdwijnen, neemt de vraag naar professionals met adviserende en communicatieve vaardigheden juist toe. Mensen die ook in staat zijn voorop te gaan in verandering, zichzelf weten uit te dagen en de lead nemen. De kansen die dit jou biedt, pak je samen met DPA Professionals.

“Om als controller van toegevoegde waarde te zijn, wil ik graag over de laatste kennis en sterke vaardigheden beschikken."

Guillaume, interim finance professional

Verbreed je blik

DPA Professionals geeft je toegang tot een diversiteit aan mooie opdrachten door de hele publieke sector heen. Op verschillende niveaus: van adviseur planning & control tot manager finance of concern controller. Stap van een opdracht bij een departement naar een uitdaging bij een hoogheemraadschap en doe vervolgens nieuwe ervaring op bij De Nederlandsche Bank. Het kan bij DPA Professionals. Bovendien hebben we bij DPA meerdere specialisaties waar je mee kunt samenwerken. Denk aan specialisten op het vlak van proces automation. Zo verbreed je niet alleen je blik binnen de publieke sector, maar ook inhoudelijk.

Je hebt minimaal drie jaar ervaring opgedaan binnen de publieke sector als je bij ons begint. Ervaring die naar nog meer smaakt. Daarom hebben wij een omgeving gecreëerd waarin de focus ligt op jouw groei. Persoonlijk en vakinhoudelijk. Door de afwisseling in uitdagende opdrachten, en door te investeren in opleidingen. In onze eigen DPA Academy volg je trainingen die je competenties versterken. We organiseren ook meerdere keren per jaar Masterclasses met externe sprekers over actuele thema’s. En wisselen binnen ons team ervaringen en ideeën uit en sparren collegiaal met elkaar.

Persoonlijke en collegiaal

Je kiest voor DPA Professionals vanwege ons grote en diverse netwerk. Er is geen betere manier om sneller ervaring op te doen op zoveel verschillende plekken binnen de publieke sector. Het past ook bij je sociale en ondernemende karakter. Dat we je bij DPA Professionals wel de zekerheid van een vaste baan bieden maakt het nog gemakkelijker. Tel daarbij op de persoonlijke aandacht waar we om bekend staan. En die je ook terugziet in de open en collegiale sfeer binnen ons bedrijf. Ook al zit je op een opdracht, je collega’s en manager zijn altijd dichtbij. 

Stel je vraag aan Amal

Business manager Stuur een bericht