Facility

Facility professionals die waarde toevoegen

#facility #duurzaamheid #medewerkerstevredenheid

hugo_header_facility

Gedreven vakmensen die thuis zijn in de nieuwste ontwikkelingen. Die vanuit hun inhoudelijke kennis voor facilitaire meerwaarde zorgen. En die wezenlijk bijdragen aan het succes van de organisatie. Dat zijn de facility professionals van DPA. Ervaren (interim) specialisten die net dat stapje meer zetten om een fijne werkomgeving te ontwikkelen, meerwaarde creëren. En om de medewerkers en gasten de ultieme ‘guest journey’ te bezorgen.

Wat we doen

De focus van facilitair management verschuift: van kostenefficiëntie naar duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en waarde toevoegen vanuit operationeel niveau. Naar een gegarandeerd kwaliteits- en serviceniveau en een herkenbare uitstraling. Hoe zorgt uw bedrijf voor de benodigde verbeteringen en innovaties? Onze professionals helpen je graag. Op tijdelijke of vaste basis, net wat je nodig hebt. Ze zijn snel ingewerkt en in staat om effectieve oplossingen te bedenken, projecten te begeleiden en nieuwe werkwijzen door te voeren. Met jouw facilitaire uitdaging als vertrekpunt zorgen wij voor de beste match. Zo heb je snel een facility professional in huis die naast vertrouwen en verbinding ook voor extra energie op de werkvloer zorgt.

Samenwerken met DPA

 • Specialisten die vooroplopen op facilitair gebied
 • Betrouwbare dienstverlening door topconsultants met passie voor hun vak
 • Een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak
 • Optimaal inzicht door gebruik experience analysis en gap analysis
 • Vaste gesprekspartner die investeert in duurzame relaties
 • Werving & selectie en interim professionals

Kennis en ervaring

Onze facility professionals combineren actuele kennis en ervaring met integrated facility management en passie voor hun vak. Mede door hun ervaring bij uiteenlopende bedrijven zijn ze thuis in de nieuwste ontwikkelingen. DPA ondersteunt hen in doorlopend leren met passende uitdagingen, vakinhoudelijke opleidingen, competentieontwikkeling, coaching en een groot kennisnetwerk. Hierdoor zijn zij van grote waarde voor veranderende organisaties.

Versnel je ontwikkeling

Een vast dienstverband als interim professional of zelfstandig aan de slag. Bij DPA is het allemaal mogelijk. Zo willen we de beste mensen aan ons verbinden. Mensen met passie en visie, die waarde hechten aan uitdagingen, kennisvergaring en blijvend ontwikkelen.

 • Afwisselende opdrachten bij verschillende organisaties
 • Een steile leercurve met veel aandacht voor jouw ontwikkeling: persoonlijke begeleiding, vakinhoudelijke opleidingen en coaching
 • Competentietrainingen via de DPA Academy
 • Kennisuitwisseling binnen een professioneel en enthousiast team
 • Vooroplopen binnen je vakgebied

Zoek je collegialiteit, kennisuitwisseling, samenwerking en opdrachten die bij je passen? Reageer op een van onze vacatures of neem direct contact met ons op!

Stel je vraag aan Laila

Business manager Stuur een bericht