Spreekt een van onze vacatures je aan? Reageer dan direct. Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen, zodat we die ‘matchen’ aan toekomstige vacatures. En vergeet niet je motivatiebrief toe te voegen. Als we alle gegevens hebben ontvangen, krijg je een bevestiging.

Kennismaken met DPA

Eén van onze recruiters neemt contact met je op als je binnen het profiel van een vacature past. Daarna nodigen we je uit voor een selectiegesprek op een van onze kantoren. We bespreken je werkervaring, motivatie en wensen. Heb je interesse in een specifieke functie, dan gaan we daarover verder in gesprek.

Passend werk voor je zoeken

Zien we samen mogelijkheden, dan vinden één of twee vervolggesprekken plaats bij DPA. Dit is afhankelijk van de functie. Als je bij ons in dienst komt, bespreken we ook de arbeidsvoorwaarden van DPA. Vervolgens stellen we je bij de opdrachtgever voor. Afhankelijk van de wensen van de klant heb je hier één of meerdere gesprekken. In sommige gevallen treedt een interim-professional na een bepaalde periode in dienst bij de opdrachtgever. Dan zijn de arbeidsvoorwaarden van de klant van toepassing.

Zo werkt de sollicitatieprocedure bij DPA

  1. Stuur je cv met motivatie
  2. Een recruiter van een specifieke business unit neemt contact met je op
  3. Je maakt kennis met DPA in een selectiegesprek
  4. Je krijgt een of twee vervolggesprekken
  5. Je komt in contact met de opdrachtgever waar je de komende tijd aan de slag gaat