Gemeente Ede kiest DPA Sociale Zekerheid als leverancier! 

Publicatiedatum

23 december 2015

Business Unit

DPA Sociale Zekerheid

De gemeente Ede staat voor een forse uitdaging. De visie op het sociale domein, waarin participatie en verantwoordelijkheid centraal staan, doet een beroep op de kennis, kunde en slagkracht van het ambtelijk apparaat. Omdat de gemeente niet op ieder moment voldoende ruimte heeft binnen de eigen formatie, zoekt zij de samenwerking met externe partners op het gebied van personeelsbemiddeling. Zij heeft daarom een aanbesteding uitgeschreven om de juiste preferred suppliers te selecteren.

Sterke propositie DPA

De gemeente Ede selecteert niet zomaar een leverancier, maar zoekt een partner die de juiste flexkrachten met alle gevraagde competenties weet te vinden, te boeien en te binden. DPA Sociale Zekerheid beschikt over een omvangrijke pool van direct inzetbare professionals. Juist omdat de professionals bij ons in loondienst zijn, kunnen wij een sterke selectie maken van kandidaten die nauw aansluiten bij de opdracht en de gemeentecultuur. Daarbij werken we met professionele CRM-software en hebben we bewezen sterk te zijn in het regisseren van projectmatige bemensing.

Samenwerking uitbreiden

We zijn blij dat de gemeente Ede de kwaliteiten van DPA Sociale Zekerheid erkent en ons heeft verkozen als een van de leveranciers. De gemeente en DPA werkten al samen. Wij zien in deze aanbesteding een unieke kans om de prettige samenwerking voort te zetten en uit te bouwen. Ons team van recruiters staat te popelen om aan de slag te gaan!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • *