In de wereld van bouw en civiele techniek lagen nog nooit zoveel kansen voor professionals als nu. DPA Bouw & Civiel is de thuishaven voor specialisten die het verschil maken bij opdrachtgevers in de publieke sector. Wat een opdrachtgever van een DPA-professional Bouw & Civiel kan verwachten? Veel aandacht voor opleidingen, verschillende opdrachten en oog voor persoonlijke ontwikkeling.

Nooit uitgeleerd bij DPA Bouw & Civiel

We nemen de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals heel serieus, in welke fase van hun carrière ze ook zijn. Want hoe steviger ze in hun schoenen staan, hoe meer ze de wereld kunnen bieden. Dat ze vakinhoudelijke basiskennis hebben, vinden we vanzelfsprekend. Belangrijker is, hoe ze zichzelf ontwikkelen. Daarom krijgen ze continu opleidingen, trainingen, cursussen en coaching. Professionals zijn bij ons nooit uitgeleerd.

Intensieve relatie met publieke sector

Onze specialisten werken bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector. Dat zijn voornamelijk overheidsinstellingen waaronder RUD’s, gemeenten en semi-overheden. Met deze opdrachtgevers hebben we een sterke, langlopende relatie. We hebben veel contact, zijn eerlijk tegen elkaar en weten precies waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben.

Specifieke opdracht, specifieke professional

Bij DPA Bouw & Civiel krijgt een professional de opdracht die op zijn lijf is gesneden. Of dat nu om een vacature projectleider civiel gaat of toezichthouder bouw. Soms halen we onze mensen uit hun comfort-zone en leggen we de lat iets hoger, zodat ze steeds een beetje beter worden in hun vak. Aan cv’s schuiven, doen we niet. Al onze inspanningen zijn erop gericht dat een professional de opdracht krijgt die bij hem past. Daar profiteert uiteindelijk iedereen van.

Hecht team leidt tot juiste match

We hebben een hecht team van stafmedewerkers en professionals die voor elkaar door het vuur gaan. DPA Bouw & Civiel werkt met mensen, niet met producten. Met oprechte interesse in onze klanten en collega’s, leren we elkaar goed kennen en zijn we in staat de juiste professional op het juiste moment te plaatsen. Als de match in onze ogen niet goed genoeg is, zeggen we ‘nee’ tegen een opdracht. We doen het goed of we doen het niet.

Waarom DPA Bouw & Civiel?

  • Zorgvuldig geselecteerde vakspecialisten in bouw en civiele techniek
  • Intensieve begeleiding professionals met opleidingen, trainingen en coaching
  • Groot netwerk aan hoogwaardige specialisten
  • Duurzame relaties met opdrachtgevers in publieke sector
  • Investeren in vakinhoudelijke en actuele marktkennis