Van alle markten thuis met de corporatiespecialist

Wonen gaat verder dan alleen je woning. En dat maakt het speelveld van de woningcorporaties tegenwoordig een stuk breder dan vroeger. DPA Woningcorporaties bemiddelt, selecteert en werft de juiste professional met de juiste kennis voor corporaties. Tijdelijk of op vaste basis, complex of als ondersteuning. Als geen ander kennen wij het hele kernproces in deze sector.

Specifieke kennis binnen vier kennisgebieden

Onze professionals zijn gespecialiseerd in een groot aantal specifieke niches van woningcorporaties. Die brede kennis van het vakgebied hebben we in deze vier kennisgebieden opgedeeld:

  • woondiensten (verhuur en beheer, huurincasso, klantbeheer)
  • sociaal beheer en leefbaarheid (woonconsulenten, wijkbeheerder)
  • vastgoed
  • beleid en management

Elke dag een beetje beter

Onze gedreven en ondernemende professionals kennen de markt en maatschappelijke ontwikkelingen als hun eigen achtertuin en weten dit te vertalen naar een actueel vraagstuk. En wij bieden doorlopende begeleiding, workshops en trainingen, zodat professionals en woningcorporaties zich blijven ontwikkelen en blijven groeien. Niet voor niets is ons motto: ‘Improving your performance’.

Specialist in specialisten

Binnen DPA woningcorporaties werken we hard aan duurzame relaties met opdrachtgevers én professionals. Deskundig, enthousiast, informeel en no-nonsense zijn eigenschappen waar onze hoogopgeleide professionals zich in herkennen. Of het gaat om complexe vraagstukken, projecten, tijdelijke vervanging of ondersteuning tijdens drukke periodes, als DPA specialist voel je je thuis in je werkomgeving. 

Meer informatie over onze dienstverlening.