Kim van Vliet

“Ter aanvulling op de opleiding Communicatiemanagement heb ik een minor HRM gevolgd, om meer te leren over het menselijke aspect in organisaties. Want uiteindelijk draait het altijd om de mensen die het doen. Zorgen dat mensen op de juiste plek terechtkomen en hun ambities kunnen waarmaken, is een belangrijke drijfveer voor mij. Dit is mijn eerste echte baan na mijn studie, en ik merk dat ik deze ambitie hier ook echt kan waarmaken.”

“Zorgen dat mensen op de juiste plek terechtkomen en hun ambities kunnen waarmaken, is een belangrijke drijfveer voor mij.”

Ontwikkelmogelijkheden

“Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n ochtendmens. Ik krijg vooral veel energie van hectiek. Als het op kantoor druk wordt, presteer ik beter. In het algemeen haal ik veel voldoening uit mijn werkdag. Wat ik waardeer aan DPA zijn de mogelijkheden die je krijgt om je te ontwikkelen. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke groei en dat is voor mij als junior natuurlijk enorm waardevol. Daarnaast ben ik blij met het vertrouwen die je hier krijgt. Hierdoor word ik uitgedaagd om proactief te zijn en initiatief te nemen.”