Jessica Böhm

“Doordat ik na mijn studie via een uitzendbureau aan de slag ging, kwam ik in de uitzendbranche terecht. Het werk lag me goed, maar ik miste het toepassen van mijn juridische achtergrond. Tot ik de kans kreeg om NIG Bestuursrecht op te bouwen: het huidige DPA Recht & Ruimte. We zijn nu alweer negen jaar verder. Een periode waarin er privé veel veranderd is. Aangezien mijn partner Frank in hetzelfde vakgebied zit, ben ik een beetje getrouwd met mijn werk. Samen hebben we een prachtige dochter. Verder besteed ik veel tijd een sport, met name hardlopen. Mijn volgende doel is de halve marathon.”

“De verantwoordelijkheid om je eigen business unit op te bouwen en een succesvol bedrijf vorm te geven, daar leer je enorm veel van.”

Mensen faciliteren in hun persoonlijke groei

“Mijn rol als business unit manager is zeer divers; van het recruiten van kandidaten en het acquireren van opdrachten tot het verantwoorden van de maandcijfers. Geen dag is hetzelfde! Waar ik bijvoorbeeld heel blij van word, is als we young potentials kunnen faciliteren in hun persoonlijke groei door hen een afwisselende en uitdagende werkomgeving te bieden.”