Chieneke Koopman

“Ik geniet enorm van het enthousiasme van dit team en de collegiale manier waarop we samen nieuwe uitdagingen oppakken.”

“Hiervoor heb ik onder andere gewerkt als letselschadebehandelaar bij verzekeraars, secretaris bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening en als juridisch medewerker bij advocatenkantoren. Als Fieldmanager bij DPA behartig ik de belangen van experts in bestuursrecht, ruimtelijke ontwikkeling, openbare orde en veiligheid, vastgoed en civiele techniek. Ik doe er alles aan om hen te faciliteren in hun ontwikkeling en groei, onder andere door coaching en persoonlijke begeleiding.”

Kennis en kunde blijven ontwikkelen

Doen waar je goed in bent én je kennis en kunde blijven ontwikkelen. Dat is wat DPA Recht & Ruimte wil betekenen voor professionals. Hierdoor vergroten onze professionals zowel hun  vakinhoudelijke kennis en kunde als hun toegevoegde waarde en hun marktwaarde. Iedereen in dit team is enorm gedreven om hieraan te werken en dat geeft veel goede energie. Dit alles maakt mijn werk bij DPA erg leuk en motiverend.”