Advies over vergunningen, toezicht en handhaving

De professionals van DPA Cauberg-Huygen Milieu hebben een belangrijke positie bij verschillende omgevingsdiensten. Zij zorgen voor vergunningen, toezicht, handhaving en advisering op het gebied van milieuvraagstukken. Er is veel behoefte aan milieuprofessionals die houden van een uitdaging bij een omgevingsdienst.

Milieuspecialisten op elk niveau

DPA Cauberg-Huygen Milieu detacheert hbo- of wo-geschoolde milieuspecialisten op junior, medior en senior niveau bij diverse omgevingsdiensten. Elke professional die voor DPA Cauberg-Huygen Milieu werkt moet voldoen aan de kwaliteitscriteria 2.1 voor VTH-taken. Onze specialisten hebben in hun dagelijks werk te maken met onder andere de Wet milieubeheer, de Waterwet, de Wabo, de Wet bodembescherming en diverse groene wetten. Zij zijn gespecialiseerd in advies en toezicht op het gebied van bodem, energie, licht en veiligheid.

Ga aan de slag als milieuspecialist bij een omgevingsdienst

DPA Cauberg-Huygen Milieu is continu op zoek naar specialisten met een passie voor milieuvraagstukken. We zoeken consciëntieuze professionals met oog voor detail én met gevoel voor de belangen van verschillende betrokken partijen. Heb jij de ambitie om je kennis en ervaring in te zetten bij een omgevingsdienst? Bekijk de vacatures of neem contact op met ons.

Duurzame partner

DPA Cauberg-Huygen Milieu streeft naar een duurzame samenwerking met zijn klanten. Elke opdracht, kort of lang, wordt regelmatig geëvalueerd. Vooraf brengen we de wensen goed in kaart en onze ervaren projectleiders denken graag met u mee. Of het nu gaat om de opvang van piekmomenten of de langdurige inzet als flexibele schil, bij DPA Cauberg-Huygen Milieu bent u aan het juiste adres. Duidelijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel, net als een open en eerlijke tariefstelling. Onze professionals gaan altijd voor hoge kwaliteit.