Nieuws

Nieuwe groeifase voor DPA

DPA is dé specialistisch detacheerder in Nederland met top 3-posities in de verkozen nichemarkten. Circa 1.000 deskundige professionals leveren dagelijks hoogwaardige oplossingen aan organisaties en de overheid. Vanuit vijf sterke labels met 100% focus op 13 gespecialiseerde vak- en kennisgebieden. De vraag naar DPA-professionals blijft onverminderd groot en resulteert in mooie nieuwe klanten en projecten. Vanuit een nieuwe en ambitieuze groeistrategie gaan we de komende jaren gericht investeren in onze dienstverlening, waarbij DPA zich positioneert als een strategische kennispartner voor onze klanten. Hierbij blijven we onze professionals een prettige en uitdagende werkomgeving bieden met volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Met deze nieuwe fase én groeiversnelling in het vooruitzicht is een natuurlijk moment gekomen voor een leiderschapstransitie. Arnold van Mameren, CEO en Désirée Theyse, CFO zullen de verantwoordelijkheden overdragen aan Esther Huizinga en Hugo Leenders. Esther en Hugo zullen DPA, samen met het bestaande leiderschapsteam van cluster-directeuren en business unit managers, de nieuwe groeifase in gaan leiden. 

We zijn Arnold en Désirée zeer erkentelijk voor hun belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van DPA en hun leiderschap in de uitdagende coronaperiode. Samen met het bredere leiderschapsteam hebben zij een sterk fundament gelegd voor een verdere groei van DPA. Arnold en Désirée zullen DPA aan het einde van dit jaar verlaten en wij wensen hen alle succes in de toekomst.