Investor relations

Read the English version

DPA hecht aan transparantie en toegankelijkheid voor aandeelhouders, institutionele en particuliere beleggers en andere belangstellenden. Met ons open informatiebeleid willen we onze stakeholders zo tijdig en compleet mogelijk van relevante financiële en andersoortige informatie voorzien. Op www.dpa.nl vindt u onze jaarverslagen, halfjaarberichten, trading updates, persberichten en aandeelhouderspresentaties. Hier publiceren we ook de publicatiedata en de oproepen voor en notulen van aandeelhoudersvergaderingen.

Informatieverstrekking

Analisten en (potentiële) investeerders kunnen op verschillende manieren informatie over DPA verkrijgen:

Bilaterale contacten

De verantwoordelijkheid voor Investor Relations ligt bij de CFO die samen met de Secretaris van de Vennootschap vormgeeft aan het IR-beleid en de uitvoering ervan. Ons beleid inzake bilaterale contacten met (potentiële) aandeelhouders kunt u hier downloaden. Hiervoor hanteren we heldere richtlijnen. Er gelden gesloten periodes van twee maanden voorafgaand aan de bekendmaking van de jaarresultaten (en de publicatie van het jaarverslag) en drie weken voor de bekendmaking van de halfjaarcijfers en de ‘trading updates’ over het eerste en het derde kwartaal.

Neem contact op

Contactpersoon voor (potentiële) aandeelhouders en analisten is Sharon Hulkenberg, de Secretaris van de Vennootschap. Zij is bereikbaar via onderstaand contactformulier of telefoonnummer +31651411647.