Sustainability

#sustainability #improvingyourperformance

lachende_mensen_header

Wat kan ons vakgebied sustainability voor jouw organisatie betekenen?

Duurzaam waarde creëren wordt steeds belangrijker. Zeker voor organisaties die een maatschappelijke rol vervullen, zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. De uitdaging is om alle milieu-, sociale en governance-factoren in de bedrijfsprocessen te integreren. Ons specialisme sustainability verbindt organisaties en professionals die dit voor elkaar willen krijgen.

Duurzaamheid in de kern van de bedrijfsstrategie

Hoe zorgt je organisatie voor impact op de transitie naar een duurzame economie? Een onafhankelijke, frisse blik helpt om dit snel en goed aan te pakken. Dit vraagt om langetermijndenkers met ervaring in veranderprojecten. Sterke persoonlijkheden die tot breed gedragen oplossingen weten te komen. Begaan, betrokken en vasthoudend. Specialisten die thuis zijn in duurzame financiering en ruime ervaring hebben met bedrijfseconomische uitdagingen. Deze professionals vind je bij ons.

Sustainability Scan

Onze professionals en werkwijze geven houvast bij het maken van de benodigde keuzes. Met onze Sustainability Scan geven we eerst inzicht in de feitelijke en de gewenste situatie. Snel, overzichtelijk en helder. Hoe gaat jouw organisatie om met de Sustainable Development Goals? Waar wil je heen? Met onze gestructureerde werkmethode helpen we om de Environmental, Social and Governance-factoren in jouw langetermijnstrategie te verankeren.

Onze professionals

We selecteren onze sustainability professionals niet alleen op kennis en ervaring, maar ook op mentaliteit, sociale vaardigheden en overtuigingskracht. En we investeren voortdurend in hun kennis, ervaring en groei. Binnen onze community zijn er opleidingen op maat en wordt de kennis voortdurend gedeeld. Zo wordt de meerwaarde verhoogd bij onze opdrachtgevers. Onze professionals zijn graag bereid om de meest recente inzichten met je te delen en je te ondersteunen bij het invoeren van een succesvol ESG-beleid.

Sustainability in het kort:

  • Gedreven interim professionals die snel inzetbaar zijn
  • Actuele ESG-kennis en ervaring met grote verandertrajecten
  • Sterke advies- en interpersoonlijke vaardigheden
  • Vaste partner van gerenommeerde financiële dienstverleners
  • Innovatieve beursgenoteerde onderneming

Kom met ons in contact!

Met jou als opdrachtgever gaan we graag een sterke relatie aan. We zijn dé kennispartner in de arbeidsmarkt voor jouw organisatie. Nieuwe specialismen ontstaan, vraag en aanbod verschuiven en generaties veranderen. In die wereld loopt DPA voorop. Een bron van kennis en inzichten die ervoor zorgt dat jij weet welke professionals je morgen in huis moet hebben. En die ook weet te vinden en binden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Plaats opdracht

Neem contact op met Leonie

Directeur Stuur een bericht