Supply chain

Multidisciplinaire professionals die ketens laten presteren en klantwaarde genereren

#supplychain #planner #management

nieuwe sc afbeelding

Supply chain professionals via detachering, een resultaatverantwoordelijk projectteam of werving & selectie? Als jouw processen nu een impuls nodig hebben, staan wij voor je klaar. Met goed opgeleide en getrainde professionals die snel inzetbaar zijn. Op alle niveaus. Begeleid door mensen die thuis zijn in het vak. Zodat jij je op andere zaken kunt focussen.

Ik zoek een supply chain professional

Alle niveaus

Van startersniveau tot management. Wij hebben de mensen in huis met de juiste opleiding en ervaring. Die in de breedte denken en in de diepte duiken. Multidisciplinair, creatief en pragmatisch. Door ons geolied matchingproces kunnen we altijd snel leveren. We hebben een sterk netwerk, zodat we ook buiten ons eigen vaste team voor je kunnen selecteren. 

Een stap verder

Onze professionals zijn intrinsiek gemotiveerd, met een sterke drive om verder te gaan dan je vraag. Wij investeren daarvoor fors in de kennis en soft skills van onze professionals. Omdat wij het belangrijk vinden dat zij waarde toevoegen aan jouw organisatie en een positieve impuls geven aan het team. Dat doen we onder meer via onze eigen DPA Academy. Daar profiteer jij van.

Supply chain-oplossingen voor toonaangevende organisaties

Wij werken voor vooraanstaande opdrachtgevers in vooral food, retail, farmacie en hightech. Denk aan Action, Kraft Heinz, FrieslandCampina, Philips, MSD, Polyscope, Rituals en Bugaboo. Organisaties die weten dat wij altijd met een passende oplossing komen voor uitdagende supply chain-vraagstukken.

Polyscope4.png

DPA heeft zich echt ingeleefd in het functieprofiel en de gewenste kennis, vaardigheden en karaktereigenschappen. Doordat ze scherp voor ogen hadden wat voor professional we zochten, is een first time right-resultaat bereikt.

Jean-Paul FaaberSupply Chain Manager bij Polyscope

De wereld van nu én morgen

Het supply chain-vakgebied stelt je doorlopend voor nieuwe uitdagingen. Nóg betere vraagsturing, nóg kortere doorlooptijden, nóg meer nauwkeurigheid bij just-in-time leveringen. En ondertussen is de toekomst allang begonnen. Jij weet waar je organisatie over twee jaar wilt zijn. Wij hebben daarvoor nu de juiste professionals.

Wil jij je supply chain versterken?

Neem contact met ons op

 

Dienstverlening van Supply chain

  • detachering
  • werving & selectie
  • projectmanagement

 

DPA Professionals omdat…

  • snel inzetbaar
  • waardoor processen dóór gaan
  • dankzij ervaring, creativiteit en goede communicatie
  • plus continue kennisontwikkeling en -deling in bijvoorbeeld eigen APICS-opleidingen
    in hard én soft skills

Neem contact op met Onno

Directeur Stuur een bericht