Ruimtelijke ordening

Direct inzetbare, ervaren en gedreven professionals

#ruimtelijkeordening #overheid

Hero image drie mensen vergadertafel

Detachering, een resultaatverantwoordelijk projectteam of werving & selectie? Als jouw organisatie op het vlak van ruimtelijke ordening nu een impuls nodig heeft, staan wij voor je klaar. Met goed opgeleide en getrainde professionals die snel inzetbaar zijn. Op alle niveaus. Van trainee tot senior. Begeleid door mensen die thuis zijn in het vak, zodat jij je op andere zaken kunt focussen.

Ja, ik zoek een specialist ruimtelijke ordening

Alle niveaus

Planologen, plantoetsers, stedenbouwkundigen, beleidsmedewerkers, vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, interim managers en projectleiders – wij hebben voor alle functies binnen ruimtelijke ordening de mensen in huis. Door ons geolied matchingproces kunnen we altijd snel leveren. We hebben een sterk netwerk, zodat we ook buiten ons eigen vaste team voor je kunnen selecteren. 

Een stap verder

Onze professionals zijn intrinsiek gemotiveerd, met een sterke drive om verder te gaan dan je vraag. Om hen daarin te ondersteunen investeren we fors in de kennis en soft skills van onze professionals. Omdat wij het belangrijk vinden dat zij waarde toevoegen aan jouw organisatie en een positieve impuls geven aan het team. Dat doen we onder meer via onze eigen DPA Academy. Daar profiteer jij van.

Door heel Nederland

Wij werken onder meer voor gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, waterschappen en de rijksoverheid. Organisaties die weten dat wij altijd een passende oplossing bieden. Samen met onze opdrachtgevers dragen we zo bij aan een betere leefomgeving, betere bereikbaarheid en economische groei.

De wereld van nu én morgen

De schaarse ruimte in Nederland vraagt om slimme oplossingen. Voor woningen, infrastructuur, bedrijventerreinen en natuur. Wij zitten middenin de nieuwste (ook technologische) ontwikkelingen en lopen voorop in veranderingen – onze professionals zijn klaar voor jouw vraag van morgen.

Wil jij je organisatie versterken? 

Ja, ik zoek een specialist ruimtelijke ordening

Dienstverlening van Ruimtelijke Ordening

  • detachering
  • werving & selectie
  • projectmanagement

 

DPA Professionals omdat…

  • eigen team professionals
  • sterk netwerk
  • snel inzetbaar
  • investeert veel in hard én soft skills
  • traineeships in samenwerking met opdrachtgevers

Neem contact op met Debora

Directeur Stuur een bericht