De specialisten van DPA zijn elke dag bezig zichzelf te ontwikkelen, daarom steken we veel energie in opleidingstrajecten. Zo kunt u rekenen op professionals die de juiste kennis hebben en uw organisatie vooruit helpen. Ze volgen vakopleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten en werken aan hun vaardigheden aan de DPA Academy.

Erkende vakopleidingen op maat voor DPA

De opleidingen die onze professionals volgen, zijn allemaal erkend in specifieke vakgebieden. Een aantal business units laat hun opleidingen op maat maken. Zo heeft The Hague Executive Campus in opdracht van DPA Online Marketing speciale master- en bachelorprogramma’s voor marketeers opgezet, krijgen supply chain managers speciaal voor DPA samengestelde APICS-opleidingen of kunnen finance professionals financiële vakopleidingen krijgen via NIBE SVV.

Training en coaching aan de DPA Academy

Bij DPA Academy werken onze professionals aan hun vaardigheden, krijgen ze trainingen en workshops, delen ze kennis en ervaring met andere professionals en zetten ze samen met een coach een persoonlijk ontwikkeltraject op.

Opleidingen bij DPA

• Op maat gemaakte vakopleidingen
• Erkende opleidingsinstituten
• Gecertificeerde diploma’s
• Betere aansluiting tussen studie en praktijk
Vaardigheidstrainingen bij DPA Academy